En lång saga

And they lived happily ever after!



Inatt var en viktig natt! Ted har svot på sitt rum nu i en vecka, igår somnade han själv för första gången sedan vi flyttade till huset.Jag är så stolt över min lille kille. Läste saga sen bäddade han ner sig, jag pussade på honom och han somnade själv. En mamma kan inte vara stoltare än vad jag var igårkväll!
Idag slutar Pk tidigare, min lillasyster kommer och passar Ted och vi ska handla till hans födelsedag på söndag, för då fyller vår lille kille 4 år minsann! Tänk att det var 4 år sedan vi fick honom? Tiden den går så fort.
Nu kallar han på mamma, jag sitter här med min kopp kaffe och kan inte sluta stirra på alla fina bilder vi har från bröllopet. Har säkert 1000 stycken, och fler hoppas vi på då alla som fotade inte komit med sina bilder än....
Engångskamerorna ska lämnas in idag med! Spännande!

Kommentarer
Postat av: ida

så underbart vackert o fint du berättat om erat bröllop!! MAGISKT!

2009-05-15 @ 20:49:47
URL: http://lejdan.blogg.se/
Postat av: fine

vilka fina bilder! den där Ted kastar mot fotografen är så härlig!

Var på bröllop igår, Wapnö kyrka i Halmstad. Jag fick paketet för den som en kille från Vittsjö ville dansa lambada med! haha, den leken verkar klassisk. Fick marschera fram till brudparet "med en sång" och jag som var/är SÅ hes. Sjöng vi går över daggstänkta berg" haha my mind was BLANK!

Hoppas Ted fick en underbar 4års dag! =)

2009-05-17 @ 22:59:43
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0