Like a princess

Idag har jag fått känna mig som en PRINSESSA!


Ted skulle såklart upp tidigt trots sen kväll igår....blev frukost och kaffe. Sen ringde min lilla Tärna Erica, ville komma och jag tyckte det var så kul för då kunde hon följa med och se klänningen.
Vi körde till sömmerskan, och nu var jag rikigt nervös. Som sagt har man varit lite ledsen för en suttit löst här och där...Letat och kollat efter en annan klänning. Trots att jag ÄLSKAR MIN.
Ingegerd öppnar med sitt alltid trevliga
- Hej!!!!
Man känner sig så välkommen och lite uppassad.
Får på mig klänningen och inte nog med att det är en helt ny klänning där bak, den sitter PERFEKT.
Hon fick dra åt korsettsnörningen i ryggen lite mer, men sen så! Satt perfekt över bysten och det ser inta alls sladdrigt ut. PERFEKT!! Helt perfekt. Slöjan fick jag med på mig och det gjorde att jag kände mig ännu finare.
Erica och Ted hjälpte till att hämta spegel och fotade. Ingegerd visade Tärnan min hur den skulle knäppas och dras åt. Erica var nyfiken på hur det skulle göras.
- Vi måste ju kunna hjälpa henne sen!
Jag har gått och tänkt på det, faller det in helt automatiskt på tärnorna eller man ska  be om hjälp. Men jag tror att det kommer vara guld värt att ha dom hos mig under dagen och dagen innan. Allt stöd nu innan man får med, bara som idag! Hjälpsamheten och vänskapen man får. Det är helt otroligt att man har så fina vänner omkring sig. Tacksam för det. Kändes mysigt att ha med henne. Hur mycket ska man lägga på tärnorna, kommer dom tröttna på mig? Är jag för bridezilla. Men jag tror att jag är ganska så lagom, kräver inte för mycket av dom och fixar det mesta själv. Kommer självklart be om hjälp snart, för det lär behövas med våra festhäften och annat. Servetter som ska rullas, det ska sys det ska ditt och datt. Nä rjag tänker på nu hur mycket vi har kvar är jag ganska så lugn. Ett uppdrag kvar som kräver lite planering och lite hjälp och det är Morgongåvan.

Framför allt så kände jag mig som en rikigt PRINSESSA, fast utan krona. Jag har helt bestämt mig för att inte ha tiara eller krona. Tycker det är så fint med det mesta håret utsläppt och slöjan. Blir för mycket med något annat i och det är så vanligt med. Konstigt, jag som sade från början att jag INTE skulle ha slöja. Absolut tiara. Blev tvärtom, slöjan är allt!!! Men idag kände jag att och hoppas att folk kommer sucka så fin jag är. Ha ha ha, en dag i sitt liv som man får känna sig finast av alla. Vill så gärna visa bilder, men NEJ. Inte då!! Har redan kollat sönder dom själv. Försöker att se Patrik intill mig. Vad jag längtar nu.

NEDRÄKNING IDAG: 59 DAGAR KVAR

Igår köpte jag CD-skivor, Fodral och DVD fodral.
Var på Biltema med Pappa och syster yster. CD skivor till alla gäster att dela ut och fodral till. Sen DVD fodral till vår vigselfilm som självklart ska ha en grann framsida!!


Nu ärj ag nöjd för denna dagen. Ska höra av mig till Ingegerd då jag hittat skor. Hon ska sy en hank till längst upp baktill på klänningen, sen ska hon rätta till min sjal som jag kan använda ändå för hon tog bara lite tyg baktill på den. Sen ska jag komma och prova skorna till så att vi ser längden. Sen är det check! Så kom skor kom!! Hoppas att jag hittar något i Växjö nästa helg.

Ikväll ska jag ringa frissan för tid om provuppsättning! Spännande! Som Erica sade idag då vi körde hem i det vackra vårvädret:
- Det börjar ju närma sig!!!

Kommentarer
Postat av: Sessan is bride to be

Grattis! Hur ser skorna ut, blev de svarta??



Har din blivande man sett din klänning??? Jag håller mig traditionell och tror på skrock, lite mesigt, men ändå lite charmigt... så min prins har inte sett min klänning! däremot vet han vilken modell det är så att han kan känna sig lugn att jag inte har köpt en ful klänning!



Jag är inte superlång, så en slöja gjorde bara sake värre, plus att det dolde mina fina lockar och jag är ju Sessan, måste ju ha en tiara =)



Puss sötnos

2009-03-04 @ 17:22:17
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: emily

Du kan be mig och de övriga om precis vad som helst. Frågan är alltid fri, och du vet att vi ställer upp för dig nu! jag vet hur mycket du har framför dig, och förstår att det kan vara skönt med lite avlastning eller goda råd. Inte så lätt eftersom att du är ett kontrollfreak. Ofta vill fröken göra saker och ting själv för att ha fullständig kontroll, och då är det inte lätt för oss att ta tag i saker, iallafall inte spontant. Du får be om hjälp helt enkelt! JAG FINNS HÄR!

2009-03-05 @ 09:16:27
URL: http://emilystankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0