Bride to be har hittat skor



"Äntligen" jag citerar alla som sett skorna...äntligenhar du hittat skor! Det var väll värt det?


Dagen igår blev såå lyckad!
Fast att det inte blev Malmö och alla deras affärer, vädret på topp och även mitt humör. Hade inga förhoppningar att hitta skor...(eller allt annat som jag shoppade)

Körde till Kristianstad, solen sken och jag spelade bra musik i bilen. Trafiken flöt på och alla bilförare verkade ha drabbats av "Vårdagjämningslycka". Parkerar samtidigt som jag har Pappa i luren....hittar en perfekt plats precis vid automaten. Kan det bli bättre?
Går in på Randiga Rutan och tittar lite på klänningar, frågar efter skor...hon sade att hon hade ett par gammelrosa, kollar men hon hittar inte dom. Verkar en smula förvirrad den ägaren om jag får vara ärlig. Månag fina festklänningar mitt öga ser...men jag får hålla mig i kragen. Precis kommit till Staden. (Nu rimmade jag)

Går in på Scorett. Ha ha, tänkte jag det var här jag köpte skor för snart en vecka sedan som jag sedan lämnade tillbaka. Och visst, dom stod i affären precis som i den andra Scorett affären.

Fina precis som innan, men för höga att strosa runder i en hel dag. Synd men sant.
Men över dessa skor hittade jag "dom". Tänk vad fjantig man är som lägger ner så mycket tid på ett par skor, bara jag som kommer tänka på dom. Som sagt, det är JAG som ska tycka om dom, vilja använda dom sen och trivas i dom. Känna mig fin och "Johanna".
Klämde, kände och provade i storlek 37.
Too big, frågar i kassan efter strl 36...håller mina tummar och mycket rikigt hon hade i min storlek.


Provade, gick med och tänkte lite för mig själv. Ska jag? Dom är precis den höjden som är acceptabel. Högre och det hade inte gått. Inte om man ska gå med dom en hel dag. Märket är Killah. Jag trodde ( mitt lyckorus) att det stod Kullah, ha ha för Kullberg. Ja ja, jag skrattar när jag tänker på det nu..Men skorna är så fina och det hänger en berlock med ett "K" på skorna. Tycker att det var ett tecken till att dessa ska jag ha!
   


PERFEKT FÄRG PÅ DOM! Färgerna skorna går i är verkligen dom rosa nyanserna jag ÄLSKAR!
Gammelrosa, puderrosa/romantisk rosa!
Jag var skeptisk till peeptoe skor, har jag ju inte velat ha. Men det verkar som om dom flesta vårskor är det peeptoe på!

Jag är lycklig coh berättar såklart i kassan att jag ska gifta mig i dom! Man kan ju inte låta bli att få ett
- Åhhhh...lycka till!
Sen ringer jag brudgummen och berättar, han är lättad och glad! (Johanna och skor)

Vad ska jag göra nu? Jag går och stör mig på att det rä få personer som har vinterkappa på sig...alla har våriga jackor och scarfsar. Dags att köpa den där vårjackan som jag aldrig gjorde förra året?
Det tog mig ca 2 timmar att betämma mig, men med tanke på att jag sen vill ha en jeansjacka så köpte jag inte den för 899 kr. Blev en på HM för 499 kr. En skinnimitation som alla går runt med nu! And i love it! En underbar fin rosa scarfs till, jag som älskar rosa! Måste ju ha en scarfs till ju...Nej nu måste jag ha kaffe. Caffe Latte på torget i solen...sen kommer jag på att ett par nya vårskor skulle inte sitta fel. Även till mina pojkar men Kullis köper jag icke skor till. Han köper ett visst märke och jag vågar inte chansa. Så det blev att köra till SKOPUNKTEN för att hitta och fynda ett par gratis.
Blev två par nya skor till mig och ett par till Ted.




Nöjd med mina köp och Ted blev glad för sina skor. Patrik tyckte jag var en riktig Pingla i min jacka, scarfs och pilotbrillorna!
Sen blev det årets första grillning hos Kullbergs! Katarina med familj kom och jag visade såklart upp mina skor som jag sen gick i hela kvällen. Svärfar tyckte att det var riktiga "Askungenskor" jag visade stolt K:et på skorna. Ha ha ha tyckte han var bra.
Katarinas reaktion var..
- Lite annorlunda, men så fina och så du.
Svärmor..
- Hon ville se dom direkt och sade..
- Åhhhh, så fina!
Brudgummen och näbben tyckte om dom!! Patrik tyckte att dom vita pumpsen jag köpt var superfina med!

Katarina sade när jag kom in i vardagsrummet och dom kollade på Så ska det låta:
- Titta här kommer lilla My damen med mina söta skor!
Sen gjorde vi vårt eget "Lets dance" jag och Katarina övade lyft! tss.

IDAG? 42 dagar kvar idag! Eller 6 veckor mina vänner, 6 VECKOR!!
Tiden rusar iväg, men nu känner jag ett litet inre lugn idag. Har kvar att göra men 6 veckor hinner man mycket på. Kan andra planera sina bröllop på tre månader så kan väll vi ordna vårt som vi har kvar att göra på 6 v.

Patrik jobbar idag...vi har lördag fm här hemma jag och Ted. Jag börjar 14 och Pk slutar 14. Typiskt va? Vi kan gå i celibat innan bröllopet, vi hinner knappt träffas. Ha ha ha..
Nu rullar tiden iväg.

Kommentarer
Postat av: angelica

Hej finis!! Vilka skor <3 dom blir jue perfekt... Den som väntar på ngt gott ;) Underbart... Måste se dom på. älskar dig prinsessan<3<3

2009-03-22 @ 14:48:02
URL: http://nanastankar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0