40

dagar kvar idag...
Nu har jag jobbat av 7 dagar nästan i sträck, nu är jag så trött. Varit på Pump...tog en lååång ångande dusch och Patrik är så fin som nattade lille Ted. Vad skulle jag göra utan min Pk? Jag skulle inte vara hel! Kollat DH, ger mig rysningar att det finns folk (visst det är en serie...men) kan göra varandra ialla. Att det händer var dag. Jag är så lyckligt lottad som är så rik på KÄRLEK.

Igårkväll så ritade vi lite på vår bröllopstårta....ts. Det var kul!
Bokat träff med sömmerskan tills på Fredag!!! Jippie! Gissa om jag längtar?
Pratat med min Gamla Mormor Signe, åh det var längesedan. Tänk att hon blir 87 år två dagar efter min födelsedag. Lilla Damen kommer till vigsel, men orkar inte festen. Kan man förstå, och om festen blir så livad som vi hoppas så är det nog bäst. Men det känns så kul att hon kommer få skjuts dit och få se oss och att få (som hon säger)
- Så att jag får "kramma om dig".
Bara det känns så kul.  Man verkligen märker vilka som bryr sig när man ska göra något så stort som jag och Pk nu.
Men tro mig, vi vet vilka som bryr sig, VI VET. Och det gör en stark men samtidigt lite ledsen och deppig. Känns som om man kan börja gråta nu. Man är känslig, och jag är känslig i vanliga fall.

Nej. jag är så lycklig för alla fina vänner och släkt. Kan börja lipa bara jag tänker på Pappa. Just nu sitter han nog i sin lägenhet, i väntan på att somna framför tvn..(Snart sambo!!!)..Vad jag tycker mycket om dig Pappa, om du bara visste hur mycket du betyder för mig!!!

Inget mer sentimentalt prat. det känns bara som om jag "kladdar" ha ha. Inget sammanhängade, men måste det vara så rätt? Inte vet jag? Jag vet bara att imorgon ska jag ta vara på dagen.
DETTA är en Blivande bruds svallningar...ha ha.

Kommentarer
Postat av: Tinna

Åhh jag känner igen precis alla dina känslor, snart blir du dunderarg och besviken oxå... det var jag innan allt var över. Var som ett ÅSKMOLN för det mesta..

Synd ni inte vann...grr...

Kram kram

2009-03-23 @ 22:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0