Riset suger

Tur att jag åt på jobbet idag, med lite sällskap en en söt liten dag och Anna. Fy vad det är trist att äta själv. Inte konstigt att jag levde på nudlar, kaffe, cigaretter och vin för någar år sedan i min lilla 1rok.

Jobbade igårkväll och idag till 15:30. Mina pojkar kom och sade "HEJDÅ" innan dom begav sig iväg. Eller åstad som en vis dam lärt mig att man kan ska säga så. Allt annat är bara slang! Ha ha. Åh jag ville inte släppa dom. Visste att dom hade långt att köra och trist att sova ensam två nätter.
Jag jobbade på och gjorde så mycket som möjligt för att få dagen att gå. Tiden tickade på långsamt kändes det som. Väl hemma började jag röja! Håller på att tömma poolen, ja snuskig var den. Så blir det om man inte sätter igång pumpen. Äckligt. Fixade här ute och sen röjde jag inne. Jisses vad här blänker nu!!!!! Rent i sängen, tvätt som ska tvättas och ska torka, hängas upp, dammsuga, damma....ja ni vet sånt pilla med allt möjligt. Men det är kul tycker jag, ni må kallas mig knäpp eller kontrollfreak. Men jag hatar snuskiga hem och stökiga rum. Sorry...Ha ha.
Bara en sådan grej som att byta krukor, eller byta plats på blommor. Vika handdukar fint eller städa ugnen.
Ja, nu ska knäppas hoppa in i duschen. Sen ska jag cykla ner till byn och Nana, efter det blir det Pappa & Katja. Något måste jag göra ju. Nu kallar en varm dusch för det är minsann inte varmt ute alls..

.

Min man i Sviten (Hestra)



Min lille gosse badar! Visst ser det härligt ut?

Åh..efter duschen nu....tar sådan tid att ladda upp bilder så jag duschade under tiden...märker jag att det bara finns en tandborste. Där brukar stå tre....Hm.


Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

hihi vad söt du är gumman, tack för fina ord!!

det ser riktigt härligt ut med badet!

är allt bra med er annars?



kram

2009-07-12 @ 20:57:05
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0