Lite sjuk pyttekille

Lilla Pyttet! Inte bra alls...Idag var han feberfri på fm så efter min arbetsintervju så packade vi picknick, åror, båtmotor...samt fiskeprylarna..Han ville fiska. Somnade i bilen på väg ner till sjön ( ca 2 km) sov en stund i bilen och jag tog en god kopp kaffe med mannen min. Väckte Ted och han somnade i båten sittandes, vi fick en liten firre sen fick vi ta oss i land för att han ville hem och sova.
Hämtade en gipsskiva sen hem och han vilade. Taket skulle vi börja sätta när vi märker..fel clips. Ha. Bra att skaffa rätt sort imorgon. Kan man bli gråhårig i förtid. Erica och Emilia kom på kaffe och prat. Fick en fin gåva av vännen min. Tass min fina tös. Du är dundernice!
Jag bestämde mig för att ta en riktigt prommis och springa lite med. Blev en runda på över en timme, "min runda". Sprang lite med. Kände mig så stolt när jag väl kom hem svettig och fit. Ha ha ha. Pk min satt som en apa vid putorn som vanligt. Men världens finaste pappa då han nattat vår lille Ted. Så det blev dusch och mys och Kullis Grönsakssoppa. Nu sitter jag här, nöjd med att jag inte somnade vid 20:00 idag. Lyckades hålla mig vaken. Rekord!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0