Vigselring beställd!

Idag har det hänt mycket!

igårkväll var jag och solade och var på Core. Rolig träning, synd att jag tappade kontrollen över bollen och min spinningtränare fick en fot på axlen...Pinsamt, men som tur var skrattade hon åt det. Jag måste sett rolig ut!
Kommer hem, kurar ner mig i soffan och ser "Bride Wars". Vilken bra film!!!
 

SE DEN!!

Idag har vi hittat på så mycket! Vet inte var jag ska börja...
 I morse fick vi köra Patrik till jobbet..

 Morrn!
Vi körde sen direkt till Farmor och Farfar där det bjöds på frukost, samt nybryggt kaffe.
Sen kom sömmerskan...jag var så nervös för vad hon skulle säga...Rädd att den inte skulle gå att rädda. Men det gick, får göra en ny snörning i ryggen. Finns inte plats att sy ut den bara. Det blir inte fint. Är ju faktiskt en insydd 34 så jag behöver väll inte känna mig så tjockis. Hon kommer göra en korsettsnörning i ryggen. Sen ville hon flytta på spetsdraperingen för den räcker ju inte runt. Men där satte jag stopp, vi börjar med denna nya knytningen sen får vi se hur vi kan dra ihop den. Kan hända att det går då? Svårt att fröklara utan att avslöja för mycket hur den ser ut. Sen sitter den ju väldigt löst över brösten, men dte är antagligen för att den inte går att knäppa. Med denna snörningen behöver jag inte oroa mig för att gå ner 4 kg eller upp 1. Neråt det ska gå är det ju tänkt...Det ska jag fixa, för draperingen får hon icke flytta. Det gör hela klänningen!! Hon körde iväg med min klänning....nervöst. Men hon är så näll som ställer upp!!! TACK!

Sen gick jag och Farmor med lilleman ner till stan. Ted är så duktig nu och promenerar för det mesta själv.
Vi gick in på Selanders Guld och silver. NU ÄR VIGSELRINGEN BESTÄLLD! Ska hämta, eller inte hämta men den är klar den 13/2. Så om en månad, Guldsmeden tyckte det var bra. Sen lämnar vi in våra förlovningsringar, får dom upp putsade och gravering i Patriks ring. Lämnade in Farmors vigselring som dom ska smälta ner till en ny ring samt sätta in alla 8 små diamanter och en stor. Tss!!! Det är verkligen drömringen! Lusitgt fast att man inte sett den än..Känns bra!

Sen tittade vi på kläder till Farmor...
Hem och Farfar hade lagat mat...Efter det var det dags för Teds första klippning hos frissan.

 Före
   

 KLAR! Han satt så fint och stilla, som ett ljus. Sen fick han en klubba och vi åkte rulltrappa och köpte glass. Han tyckte nog att det var skönt att speciellt bli fönad som han älskar precis som mamma. Riktigt stylad min lille kille!! Sååå fin! Såhär ska han ha håret då vi gifter oss.

Kommer hem till huset igen....Emily, Anna och Erik kommer! Blir snabbprat sen drar jag med, eller hon följde med frivilligt Ems till Ateljé MB. Dom lyckades klämma in mig coh jag fick på mig "min" klänning fast i strl:36, som var för stor! Jag har länge funderat på att ha en bolero. Provade en med kort ärm, såg inte klokt ut...sen en med lång ärm som jag ville haft. Men den var bara för mycket, allt blev för mycket. Tänk med slöja också på det? Nej nej nej...Men nu vet jag det iallafall! Vi tittade lite på tärnklänningar, men dom har så lite korta där. Vi får leta vidare. Sömmerskan ville inte (min andra sömmerska) sy tärnklänningar, men hon syr Teds väst! Så mycket som är fixat idag. Känns skönt att det hänt en del.

Gårdagens pyssel i 4 timmar!

  
  
Jag vek 64 stycken lock samt askar! Det tog hela fyra timmar med en kaffepaus!
Ted var så snäll hela tiden och hjälpte till lite. Vet ännu inte hur jag ska ha det svarta sidenbandet...men alla askar är klara iallafall!!! Sidenbandet får man ju knyta sen isåfall...när det är något i....

Nu är jag nybadad och nyfönad....trött och ska mysa med min nyklippta lille kille!!!

Kommentarer
Postat av: Sessan is bride to be

Ja, ni behöver iaf bara vika askarna, tänk dig oss som ska faktiakt tillverka alla våra 60 askar. Mäta och klippa. Tyvärr blev det ingen beställning från calligraphen då deras papper/färg inte matchade våra inbjudningskort och program. Nyansskillander blir inte så snyggt!



Ringen åh, jag längtar tills vi får våra ringar! Min ring är oxå alldeles underbar. Jag har så små fingrar och liten hand, så det blir "liiite" billigare, för att jg inte fårplats med så mkt mer, men shiit vilken stor sten jag kommer få! tihi...



Kram kram

2009-01-16 @ 13:08:18
URL: http://sessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0