Vad jag saknat din röst

Tina! MIN LILLA TINA!



Äntligen bra igen och fit for fight! För snart klingar det bröllopsklockor och då behövs hon verkligen vill jag lova. Kändes så bra att prata! Blev hela 1 timme och 14 minuter exakt, vi tog tiden...ha ha.


Min Tärna och nu känns det verkligen på riktigt! Tänk att hon redan har en fin klänning som hon ska ha, nu känns detta bra! Pratade med mina jobbarkompisar idag om just tärnklänningar...fick en del ideér.
Ska jag ta med mina tärnor innan alla andra ska veta..Vi bestämde att helt klart sover mina tänor här hos mig, dom som vill. Men Tina var med på det, tyckte hon skulle bli så kul. Hon kommer ner några dagar innan som stöd!! Det lär jag behöva! Hjälper till med dukning och dekoration, smink om det behövs. Vi får se vad Titti säger när hon kommer hem. Vet inte än hur vi ska lösa det. Vet bara det att om frissan kommer hem till mig så känns det rätt så onödigt att se åka och bli sminkad. Vill vara här hemma som jag sade från början. Bara jag och mina flickor! Efter detta telefonsamtalet så känns allt så bra. Nu när en väldigt viktig person mår bra med. Kan bli så fel annars.
Är ju ändå den som jag delat mest med, vi delade verkligen på allt! Nära att vi blev sambor med, men Patrik hann före..ha ha ha.

  Vilka gamla bilder....Innan Ted kom och Ted liten.



LOVE YOU MY MAID.

Längtar tills hon kommer ner!!! Längtar sjukt mycket, som ett barn på julafton.

Jobbat idag och börjat städa ut julen...men som sagt tvungen att ta min prommis till jobbet så jag hann långt ifrån med allt. Dagen kunde inte slutat bättre Tina ringer och Patrik kommit på en bra grej som tar bort allt lim från vårt gamla trägolv...så snart kan vi slipa det!!! Hoppas att det nu är klart till bröllopet då mina Tärnor och jag ska sova här...
Jag...ha ha. Är så glad bara!! Fick precis en puss på kinden med....Gud vad jag älskar den mannen!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0