Tack lilla farmor

Åh TACK lilla farmor för gåvan idag. Det betyder så otroligt mycket för mig. Jag kommer vårda ringen ömt. Kan inte fatta att vi ska ha samma vigselring, samma guld som du fick på fingret för så herrans många år sedan av farfar.
 Lika gosig med Ted, lika mycket gos med mig när jag var liten!
Farmor hon har mitt hjärta!
Lilla Farmor tog in mig i sovrummet idag, där fick jag både hennes vigselring och mormor Majas (Farmors mamma). Jag blev så rörd och farmor hon blev med tagen. Tagen övar att snart ska "farmors flicka" gifta sig. För det är Farmor och såklart Farfars lilla flicka. Finns INGET finare än er! Ni är guld värda och har alltid varit det. Om jag bara kunde få uppleva en lördageftermiddag till med er, då för längesedan. Kanske ska ta en söndag och spela Bingo som förr Farmor? Vi får boka in det!! Ta ett glas vin kanske?

Vi diskuterade lite jag och farmor, hon ska boka tid för klippning till Ted där hon går. Han har aldrig varit hos en frissa innan. Så det känns bra att farmor följer med. Sen ska hon även ringa sömmerskan om min brudklänning som jag klämt på idag...tsss. Men idag tog jag inte på den. Den fick hänga i sin garderob. Ska åka till sömmerskan bara jag och Farmor, ha med skorna. Även ta med Teds väst och se om hon kan sy en i silver.

Lilla Farfar var med för söt idag. Han berättade stolt att han ska minsann ha rosa skjorta på sig! Det ska han hitta en fin. Men han hade problem med slips. Han ville ha en silvrig sade han. Lilla Farfar ska låna Patriks silvriga slips. Ville han gärna så slipper han köpa det.
Tänkte jag skulle dra med lilla Farmor på tyg shopping med....försöka hitta fint till att sy löpare.

Sen eftersom min mamma har alla bilder på mig fårn när jag var liten så tittade vi ut två bilder som vi ska scanna in och ha med i festhäftet!! Ha ha ha...

TACK ÄN EN GÅNG FARMOR för den fina gåvan. Jag kommer ha kärleken till Patrik och beviset på fingret men jag kommer även alltid ha med dig vart jag än gå!!!!


Kommentarer
Postat av: Tinna

Åhh det är ju nästan så att jag med blir rörd.

Vad underbart,förstår att känslan inte går att beskriva.

God fortsättning underbara du !

Hoppas er ledighet har varit bra.

Många kramar

2009-01-04 @ 19:39:40
URL: http://tinnaochjulia.blogg.se/
Postat av: fine

wow, va fint att den går i arv, vilken känsla att bära en sådan ring =)

2009-01-04 @ 21:00:37
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: isabelle

fint att hon gav dig en ring :)

2009-01-04 @ 21:54:34
URL: http://nak3n.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

åh vilken fin gest! ska du ha den som den är eller göra om den?

kram

2009-01-05 @ 22:35:28
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0