ISKALLT

Det är det verkligen ute! Jag sitter här vid putern och Ted kollar Lillefot och Anki (som han säger)
Igår var det bara jag och min lille kille. Söta Erica var här på sina lediga timmar!
Vi fick skjuts ner till byn av henne sen åkte Ted pulka hem! Mös och tittade på film. Jag somnade sjukt sent för jag bara hörde knackningar och smygningar. Så nojjig, tur att ingen såg när jag gick med knytnävar i köket inatt!!! Jag var helt säker på att någon försökte ta sig in i vårt hus. Bombsäker! Somnade av ren utmattning! Det lustiga var att båda katterna var hos oss i sovrummet. Annars hör man ju iallafall LuNa väldigt väl när hon går. Låter som en människa när hon tassar fram. Jag var så nära att ringa Patrik, med alla mördare och andra sjuka människor som går fria så blir man nojjig. The alphabetic killer går ju fortfarande lös. Jisses vad jag kan börja fantisera när jag väl sätter igång.

Blev lite bröllopspyssel igår med, skrev lite listor på sådant som vi inte får glömma som då inte finns med på den rikitiga listan jag har från Bröllopsguiden. Skrev ner hur brudbuketten ska se ut och funderade på blommor att dekorera med. Hur mycket ska man beställa? Vi har 12 bord sammanlagt. Vi ska ha kandelabrar och lite värmeljus.....vill även ha trollhassel längs med borden och på hjärtat som ska vara bakom oss. Men vad och hur mycket blommor ska man ha? Älskar pioner som jag ska ha i brudbuketten..... Samt dom små pionknopparna!!

Rosor är aldrig fel det heller. Vill ha små runda buketter på borden med.

 
På denna bilden har dom granris då det var ett decemberbröllop. Men vi ska ha björk. Min Patrik ska själv snickra och dona. Vill inte ha en båge som alla andra har, tycker det är finare med ett hjärta!

Är på jakt efter rätt färg och tyg till löpare att ha mitt på borden! Gärna gammelrosa!! Antingen man har som går över eller som går längs med borden. Gäller bara att hitta tyget, sy vet jag många som kan få göra...ha ha ha. Kanske till och med jag!
Nu ska jag surfa vidare sen ska vi iväg på middag!!

Kommentarer
Postat av: fine

hej gumman, vilken mysig jul och nyår ni verkar ha haft! :)

jag skall sluta på universitetet har jag bestämt mig för efter att ha tänkt över det i veckor, ja kanske t.o.m månader. Skall jobba istället. Känns jätteskönt att äntligen ha fattat beslutet...



Nu ska jag ut i iskylan och promenera 1,5 timme. brr! =) Stor kram

2009-01-04 @ 15:48:57
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: fine

och som grädde på moset ringde en vän idag och frågade om jag ville ta en sista minuten solsemester. Hade jag ju inte kunnat om jag hade gått kvar! :)



Nää, va gulligt! Du var så bedårande söt när vi va små. Och det håller i sig ;-) Är det från Vittsjö i femman? Kram!

2009-01-04 @ 19:16:01
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0