Circus

Sitter med lurar på och lyssnar på Pinks "So what". Hon är ju såååå häftig!

Idag har jag kontaktat vår kantor Curt, ändrat datum med denna mycket begåvade piano och orgelspelare. Min gamla körledare och ställer upp trots att han har gått i pension. Pratade lite om psalmer och solister. Solisterna ska själva ta kontakt med Curt. Det tyckte jag kändes bra att det är ju inte vi som ska göra det. Tyckte Curt att det ska dom själva göra. Ännu en sak att kunna slippa tänka på, för nu börjar det bli lite nervöst för att allt ska klaffa. För idag är det ju 4 månader kvar tills vi blir man och hustru. Kul att prata med Curre!
Så våra solister Helene (Patriks syster) och Emily ska öva med honom, Helenes låt har vi bestämt men inte Emilys. Vet ännu inte säkert vad vi vill att hon ska sjunga, men vi har våra ideér.

Ny låt nu....Britneys "Circus" hon är ju bara sååååå cool nu. Äntligen så har hon fått sin comeback. Detta är hon värd! Kommer hon till Sverige vill jag se henne vill jag lova. Hon är så bra och "Circus" älskar jag.

Jag har även bokat träff med vår Präst Calle. Han jobbar halvtid och vi lyckades få honom!!! Annars vet jag inte vad vi gjort? Så vi har bokat nu och vi ska gå igenom psalmer och hur det kommer gå till. Sen bokar vi då ett nytt datum för att öva nån vecka innan bröllopet. Så på torsdag ska vi till Prästgården!!

Lite att bocka av idag!!! Nu ska jag pilla med vårt festhäfte, tänkte åka in till stan och kolla underkläder men håller mig nog inne. Blir kanske stressigt för jag har annat bokat ikväll och stressa med detta vill jag inte. Vill inte behöva gå och titta på klockan hela tiden. I lugn och ro vill jag titta själv.
Just nu känns det som Circus i mitt huvud....

 
Bilder från pistill.se

Kommentarer
Postat av: josefine

Hej Johanna!!! vad roligt att ni ska gifta er så snart. Hittat en ny frisör ännu? Gott nytt år!! kram josefine

2009-01-02 @ 14:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0