Tärnklänning

Idag rusade Ted upp ur sängen, SNÖ MAMMA! Snö, och ville ut och åka pulka direkt. Jag fick dammsuga först medans Ted åt en våffla till frukost sen gick vi ut.
Pratade med Emily!!!!! Hon ringde, som tur är har jag telefonen med mig överallt nu! Åh härligt att höra hennes röst och DORIS!!!!! Jag hörde Doris, hihi. Hon sade
- Hej Johanna!! ha ha ha...
Härligt att höra dessa bebisljud, dom har man saknat!! LÄNGTAR EFTER DIG DORIS GÖR VI SOM TOKSTOLLAR, ALLA TRE! Ted pussar din bild varje dag och säger:
-MIN DORIS MAMMA!!!
Nedan...Mamma Ems blogg med bilder på Doris och filmsnutt!!! Måste ses!!

http://emilystankar.webblogg.se/

Promenerandes kom Nana och Rami! Barnen var ute och busade i snön och sen kom Erica med. Vi drack kaffe ute! Mmmm...
Gick in och var lite småfrösna, spelade Skip Boo och barnen badade Dinosaurerna. Dom lekte så fint hela dagen!!

Vi pratade lite bröllop, mina tärnor hade lite frågor. Tyckte även att det skulle vara fint med ROSA buketter till dom.
Efter att Erica åkt tittade jag och Nana lite på bordsplaceringen. Visade framsidan som vi ska ha till festhäftet och hon tyckte vi skulle ha rosa band om den silvriga framsidan, så det blir det! Samma gammelrosa band som kommer pryda placeringskorten. FINT!!
Sen beställde min Nana en TÄRNKLÄNNING! Superfin och det är så bra att kolla in REAN! Man kan tjäna så mycket pengar på det. Den är så stilren och fin, plus spets som bröllopet kommer ha som en liten röd tråd. (brudklänning, slöja, ljushållare, servetter....mm)
Haft det så mysigt hela dagen!!!
Nu har min lille kille somnat på två röda, vet inte vad jag och Patrik ska göra....

Jag läste http://sessan82.blogg.se/ och håller helt klart med henne. Det var minsann inte BRUDKLÄNNING som var det svåraste att bestämma sig för. Värst är SKORNA!!!!! Vad ska man ha för skor? Jag vågar inte beställa på nätet, vet inte om man ska ha 36 eller 37...Så det får jag och Patrik ta på Alla Hjärtans dag då vi ska iväg och ha en heldag "FIXA BRÖLLOP". Vi ska försöka hinna ordna med så mycket som möjligt och samtidigt hinna äta ute och mysa riktigt på kvällen. Det behöver vi verkligen, bara vi två. Var längesedan det var bara vi hemma en hel natt. Sen går det några timmar och sen saknar man Ted så det gör ont...Varför är det så? Ha ha ha...
  
En annan sak som är ordnat idag, som min smarta Tärna Nana fixat är serverings personal. Nämligen Sassa finis! Vi kommer ha en HOT SERVITRIS!! Ha ha ha ha! Känns så kul att ha serveringspersonal, känns lite dumt att folk får gå och ta sina desserter själva...Känns lite lamt och lite budget. Kostar inte så mycket ju, tycker jag helt klart att man kan lägga pengar på. Samt att Sassis står och delar ut välkomstdrinken sen med. TOPPEN NANA! Tack, och tack Sassa för att vi fick "boka dig". Vi får höra med Frida med, om hon hon inte känner att hon fixar det själv med Majkens hjälp. Tre stycken i ett kök känns ju ändå ganska så onödigt. Ska prata med Pk och se vad han säger framför allt. Sen ska ju inte Sassa behöva känna stress....vi får se.


Erica, Nana & Sassa nyår 07-08



Igår....Mysig fika...sen kunde vi titta in till blomsterbutiken från fiket....Gick såklart in där sen...!!!
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0