Resan upp till Globen


Vi kör en bra bit innan vi stannar, här i Linköping på Max!
Vilket snöoväder det var här, och värre blev det bara. Men vad gör man inte för att se AC/DC.


Paus innan vi körde in i Stockholm! Bensträckare behövdes och kissepaus....

VÄLKOMMEN TILL STOCKHOLM, och alla denna långa tunnlen när man kommer fram. Men det var så skönt att slippa se snö i några minuter. Dennis navigerar lite, men tack vare Emils GPS så hittade vi snabbt och lätt till Globen. Parkerade Pärlan och sen irrade vi runt inne i Globen köpstaden. Kom på att vi skulle ju ut (har ju varit här förr), trots mitt dåliga minne kom jag ihåg detta. Ut i snön och upp för GLOBENTRAPPAN.
Där fick vi vänta innan vi blev insläppta, precis som sådär en tusen andra, men vi kom långt fram i kön. Antar att AC/DC fansen frös. För fy vad det var kallt!!!! Jag visiteras först )man får inte ta med någon form av ljudinspelning in eller kameror. Samt inte burkar, flaskor eller annat som kan tillföra skada. Jag hade ju nervöst gömt min lilla kamera i väskan (precis som på alla andra konserter...) Han vill visiterar mig, och sen kollar han i väskan. Jag visar upp och kameran fanskapet är på så den lyser genom min hemliga ficka!!!!!
- Vad är det för något du har där???
Hm...jag mummlar och får inte fram ett ord, inte fan ska jag gå på konsert och inte ha några bilder med ut!!!
Han känner och kollar, men det räddade mig att den sattes på...
- Jasså, det är en mobil du har där!! Välkommen!
Åh, jag drar en lättnads suck...oj oj oj. Ha ha ha, skrattar för mig själv, i MADE IT!! Inne i Globen och grabbarna kom tätt efter. Vi sprang och köpte en varsin tröja direkt. Kom långt fram och slapp denna trängsel. För inte åker jag hem utan en tröja, det ville inte boysen heller!!!! Hittade till sektion B15, läktare B!!! SUPERBRA PLATSER!! Precis mitt framför scenen!

Nu kunde vi bara vänta...klockan var nu 19:00...Spänningen olidlig.


 Folktomt ett tag. Förbandet The Answer spelar, jättebra band från Belfast.





 NU ÄR DET SPÄNNANDE!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0