Noter

Åh, sitter här och ska köpa noter på nätet. Pratat med vår kantor Curt precis, och han spelar vad vi vill ha..men han måste såklart ha NOTERNA!
Beställde på Notpoolen.se och bekräftade köp, när jag sen tittar på dom sk: noterna så är det en himla röra och massa bokstäver! Inga noter alls, detta var då till två av låtarna.
Ringer och ringer men inget svar där!

Bröllopsmusik.nu ville vi köpa noter till vår ingångsmusik, men där funkar inte inloggningen och inget svar där heller!!!
Jag blir ju galen av detta. Tänk vad lätt egentligen, han spelar precis vad vi vill ha...men noterna kan man inte få tag på. Väntat med att beställa för jag ville prata med honom först. Trodde att detta skulle vara lätt som en plätt, men....
Så nu letar jag och ringer jag för fullt! Vet inte rikiigt vad jag ska ta mig till. Antagligen fått en faktura med noterna, men hur ska jag kunna betala det när allt bara är bladder???


Kommentarer
Postat av: Karin

Vi gifter oss i Hovs kyrka på Bjärehalvän, sen har vi festen i Mölle. Ni då?



Just det, de brukar finnas massor med vitsippor sådär års. Och magnolior. Funderar på att ha magnolior i brudbuketten och som dekoration.

2009-02-26 @ 13:26:05
URL: http://lifestylebykarin.blogg.se/
Postat av: Karin

Ja det lutar åt att det blir Mauritius fast ingenting är bokat ännu. Under lågsäsong (svensk sommar) är det något billigare men det varierar otroligt mycket. Man får nog räkna med att det kostar minst 20 000 kr/person och uppåt...

2009-02-26 @ 13:36:38
URL: http://lifestylebykarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0