Blommor beställda

JA! Nu är dom beställda! Alla blommor till vårt bröllop.

Vi har valt Knopp & Stjälk i Bjärnum som vår florist, ett utmärkt val. Jag var väl förberedd och hade skrevit ner allt exakt hur vi ville ha det, samt en ungefärlig budget. Det måste man ha annars kan det springa iväg. Blommor är som sagt inte billigt, men inget jag eller Patrik vill snåla med. Det gör så mycket, synd bara att dom vissnar sen. Men nej Patrik det blir inga plastblommor från IKEA. Ha ha ha.

brudbuketten prata vi ett tag om. Men den ska vara rund, och bestå av pioner och rosor. Kommer gå i färgerna:
gammelrosa, puderrosa (eller som Jessika sade ROMANTISKT ROSA) samt creme och vitt.
En knist av bonzaiträd kommer finnas med, samt pärlor i rosa rosor.
Det jag håller i kommer vara klätt i svart band, med pärlor längs hela vägen.

  
Corsagen har vi inte bestämt men vi ska dit i början av april och "stämma av", då även Patrik ska med och så ska hon visa honom hur en corsage kan se ut. Han vill absolut bara ha något litet! Vi vet inte rikigt, pion (då en knopp) eller en ros. Känns så stort bara...ha ha ha.

Tärnbuketterna kommer vara runda dom med, fast mindre såklart.
Kommer gå i ROSA, enbart rosa. Rosor enbart och rosa band att hålla i.
Wedding, Flowers, Pink, Red, Ceremony, Bridesmaids, Brides bouquet Wedding, Flowers, Pink, Bouquet, Roses, Kali kraum photography, San franciscoFlowers, Pink

Flowers, Pink, Bouquet, Simply blooms

Vigseln kommer gå i vita/creme rosor, Avalenche rosor kom vi överrens om men i april beställer Jessika hem (vilken service) så att vi får se en ros och dom ska vi ha i kyrkan och såklart på festen och i brudbuketten.
Hon kommer att göra en avalenche ros med lite grönt, en till varje bänkrad.
Sen beställde jag även ROSENBLAD, både till dekoration på festen och till gästerna så att dom kan kasta. Kommer ju ligga i våra fina vita korgar. Men det vet vi inte än säkert vilken färg det blir...
Till festen ska vi hitta vaser som vi ska ha blommorna i, samt visa Jessika, då vet hon hur mycket blommor hon ska beställa. Eller om vi inte hittar kan vi låna av henne, eller att hon gör dekorationerna. Vi får se, annars får jag köpa mycket oasis...ha ha. Vitt såklart! Tänkt oss låga vaser med blommor, band runt och en floristnål som håller ihop, då en pärla såklart. Vi får leta efter  något att ha blommorna i. Samt lite plockbuketter...vanliga höga rosbuketter till andra bord vi kommer ha.
White rose by Swamibu.
Hon var så proffsig och hon är så duktig! Känns SKITBRA faktiskt. Sen att vi inte visste alls hur det med festen ska se ut eller hur mycket, men hon kan allt! Vilket trevligt möte, mailat henne mitt kollage jag gjort på brudbuketter!



Annars idag?
Fikat med Ted på fiket i Bjärnum, där satt vi och mös innan vi gick in i blomsterbuktiken. Ted har handlat till Doris, plus en ram som nu ramar in bilden på henne så fint. Matat ankor och Ted blev rädd och började gråta!!
Lagat mat tills Patrik kom hem, och sen bjöds det på våfflor som jag bakade och Pappa min kom!
Hna är så söt pappa min! Han sade att han funderar på vad som ska dekorera utanför festlokalen, han vill göra ett hjärta i stål. Åh, lille du! Sen har han fått uppdraget att göra HJÄRTAT vi ska ha bakom oss och klä det med grönt! Vilken Pappa. Vi pratade om björkris och det ska vi med ha till utsmyckning, vet bara om om det finns då...ha ha. Pappa tänker på mycket som inte vi gör. Så han ska designa det till oss! Tack PAPPA!!!

 
GBG i somras....DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!! And i lööööv jo!
Kul att titta på Robert Gustavsson ikväll med med dig! Älskar att dricka kaffe med dig och prata skit! Puss till Pappa!!
Inte bara jag även lille Ted avgudar dig och din blivande Svärson Patrik!!!

Nu ska jag och Patrik pilla med bordsplacering på putern, mindre kul...ha ha ha...om man kunde förstå sig på alla tabeller och tabbar i EXCEL..

Kommentarer
Postat av: fine

åh johanna, va vackra buketterna låter när du beskriver dem... fantastiskt! :D

2009-02-05 @ 06:19:12
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Sessan is bride to be

Åh vad roligt. För oss behöver vi inte göra detta förrens mars/april =)



Men har ni inte reggat er på bröllopstorget eller åt sånt, där kan man på ett lätt sätt göra bordsplaceringar. Där kan man välja sina bord och sen skriva dit namnen bara... skitenkelt =)



Puss

2009-02-05 @ 13:17:38
URL: http://sessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0