AC/DC konserten 22/2-09

En kväll och två timmar som jag aldrig kommer glömma, bästa konserten jag varit på!
Nu har vi ju pussats till "You shook me all night long", LIVE!!!

Filmade spänt inledningen av konserten!
Inleddes med deras nya låt från nya labumet "Black ice" låten heter Rock´n roll train.
Sen fotade jag massvis!!!!! Minneskortet blev fullt av allt fotande och filmande!
Tycker att dom rockar fast deras ålder och det märks inte alls underkonserten. Deras fräcka låtar som egentligen är ganska så fula i texterna och inte rumsrena, hade man sjungit dom på svenska så...Men det finns ju ingen eller INGA som kan rock´n roll som dessa kan! Det var en dröm som blev sann att få se dom. Att man varit "så nära". Att man sett Angus hoppmoves (ja ni vet så som han hoppar med benen?, eller),Brian Johnsons hattryckningar... överraskningarna dom hade, tåget, Rosie (jättedockan som blåstes upp)kanonerna (som dom alltid har till sista låten : For thoose about to rock, we Salute you! Angus skoluniform som han alltid spelar i, han gör det för att när han gick i skolan hann han aldrig byta om..ha ha ha. Sen har han aldrig tyckt om rock´n roll stilen heller...har jag hört av en liten mus. Spelat gitarr sedan han var nio, och visst märks det! Mna har även uppmärksammat hans svettande, det är faktiskt så att han förlorar 3.5 kg under var konsert.

LÅTARNA VAR SUPERB! Valet av låtar var bra, den enda både jag och Patrik saknade var: Hard as a rock.
Men dom spelade Dirty Deeds, done dirt cheap. Thunderstruck. T.N.T Whole lotta Rosie She´s got the jack Rock´n rol train You shook med all night long (VÅR AC/DC LÅT) Back in black, Highway to Hell samt många andra godingar. Avslutet med kanonerna var pampigt och så bra!














 
Vem känner INTE till denna coola killens moves? Angus Youngs berömda hoppande.
Tornet hissades han upp i och sen låg han ner sprallandes och spelade. Jag han låg ner lite då och då och rockade röven av GLOBEN.



Konserten varade i rätt så exakt 2 härliga timmar, klockan 20:30 till 22:30. Klockan 23:30 var vi ute ur GLOBENS parkeringshus. Sen körde Patrik första biten, vi låg i 60 km/h på 120 väg. Det var som att köra på is täckt med snö! Livsfarligt. Dennis fick sin burgare och jag mitt kaffe. Utanför Norrköping var det min tur att ta över och jag puttrade fram i 60 jag med. Innan Jönköping vaknade Patrik och då ville jag bara sova...(03:30) Ljungby...06:30 min tur att köra sista biten. Släppte av Dennis, knäppte en bild sen körde vi hem. Jag tvättade av mig, drog på mig min AC/DC pyjamas och somnade gott med två täcken. Patrik körde till jobbet och jag fick nästan tre timmars sömn. Men det var det VÄRT! Vill göra detta igen, men tar tåget nästa gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0