♥ Lill vän


Veckans magbild V 27



På väg, dejtingtime ;) Ted förevigar sin mamma, pappa och lill i magen. Lilla Pytte!
Åh igår på bion så levde bebis rövare i magen. Högt så bebis sprallade runder som bara den i magen.
Idag efter middag hos Svärmor och Svärfar, Lussefirande och lussetåg så begav vi oss hem till finaste vännerna Erica & Andreas. Där visade lill i magen att h*n ville säga HEJ till Erica. Hon fick ett par riktiga sparkar!!! Ha ha ha, ja h*n kan!! Bebis känner nog igen Ericas röst! Det är jag helt säker på!
Vi kollade namn och ännu inte pojknamn som klickar direkt...Goda lussebullar hade fina Erica bakat!


Postat JULKORTEN IDAG MED, dom vi hade adress till! Undrar om man får några själv i år. Så mycket tid, energi och pengar man lägger sen får man inte många tillbaka. Detta året ska jag skriva ner alla vi får ifrån. Sen får alla dom nästa år! (Säger jag nu ja...tycker om att glädja med julkort)

Men jag får mer och mer ont i min ländrygg och det hugger till ordentligt emellanåt. När vi kom hem mätta och trötta för en stund sedan satte sig pojkarna för att spela tv spel och jag hoppade in i en HET dusch.
Hade så ont så det bedövade så skönt, jag skållade mig nästan, men det hjälpte. Hatar att ha så ont. Man blir gråtfärdig. Fick tabletter av Erica för halsbrännan, men inget är värre än denna rygg. Så less på det!
Nu sitter jag och kollar in mina boys och snön utanför som ligger så fint! Imorgon ska det åkas pulka och ledigheten för Patrik inleds!!




Kommentarer
Postat av: Janni

Ja se där.. Din mage växer för fullt den med :) Hur är det med dig?

2009-12-18 @ 16:35:44
URL: http://innaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0