Jul i stugan

Känner en doft av jul och det är underbart!

Idag vaknade jag och det var vitt ute. Så vackert! Ted fick mysa ner i soffan och titta på julkalendern. Frukost och lilleman ville mysa vidare under täcket, men dagis idag med ju.
Kallt ute, -4...men suck så fint ute. Skrapa rutor och köra i en dimmig bil till dagis.
IMORGON SKA VI MYSA LILLEMAN!
Jag körde hem och begav mig genast ut för en det dagliga promenaden, härligt och kallt. Efter en stund fick man upp värmen och det var rikigt friskt och skönt. 40 minuter och sen en varm kopp kaffe i soffan.
En stund vid datorn och sen skuttade jag ner i källaren för att slänga i en maskin tvätt och sen fortsatte jag där jag slutade igår...SLÅ IN JULKLAPPAR. Nu är alla jag kan slå in nu inslagna...Många!
Rimmat och hittat lite roliga på nätet men rimma själv måste man göra det. Man kan få inspiration!
Härligt att se alla klappar! Nästa år har vi en liten till att köpa klappar till.


Jag tycker det är så fint med dessa gammaldags papper, snören och stämpel. Men i år kör jag på (än så länge) 7 olika sorters julklappspapper och snören i guld och silver. Har små klistermärken för att pimpa upp klapparna.
Åh vad det är mysigt! Tiden gick och vips så var klockan 10:30, klar och nu kan jag unna mig Våra Bästa år!
Satt och grät till serien idag. Stackars Bo & Hope. Suck. Denna serie. Ibland kan det gå veckor, månader innan jag ser den...men imorgon vill jag se det igen. Så spännande..
Efter att jag suttit och snorat för mig själv kom jag på att imorgon är det en ny grav.vecka. OJ! Vart tar tiden vägen? Ska snart hämta min lille kille, en clementin först. Sen ska vi laga mat och vänta hem Patrik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0