Finaste julgranen

Vi behövde inte leta så länge! Där var den! Vilken tur att Patriks mormor och morfar har så många att välja mellan. Det var supermysigt att bara gå rätt ut i skogen! Såg ut som ett sagoland! Tänk ett vinterbröllop nu! Men vi vågade inte chansa...Vi fick ju vårt vårbröllop <3
Det var ren magi att känna snön under fötterna och ljudet av flingor som föll på jackan. För snöade gjorde det med. Stora flingor!!

   



Mormor bjöd på kaffe och mjuk pepparkaka! Gott att värma sig med kaffe efter skogsturen. Lite pulkaåkning för Ted sen hem och "tina granen". Under tiden målade Patrik och jag bakade lussebullar med Ted. Samt lekte doktor! Ted vet väldigt väl var man tar blodtrycket och lyssnar på hjärtat. Kan hända att mamma J lärt honom?


ÄNTLIGEN GRANEN TINAD OCH upptäckte att ljusslingan var mer än hel. Bara halva som funkade...Min och Patrik första slinga. Vår första julgransslinga...snyft. Nej, slänga den kan jag inte. Kan man ha till något annat. Men jag och Ted fick ta oss ut i kylan och köpa en ny slinga sen hem och klä granen!

 Granen med bara slingan, ganska så fint det med tyckte jag! Har alltid haft en ljusslinga som små små lampor, men detta året fick det bli en likadan som vi har till utegranen, en med gamla hederliga stora ljus.





  

Ted sätter ALLTID Stjärnan i toppen!





Efter tomtegröten vi ätit så är vi mätta och trötta! Ted fick se en film, Patrik målar och jag "pratar med bebisen" och gosar med Ted. Vad fint det är med granen!!



Tomtemor och Tomtefar samt Bocken som vi haft sedan vår första jul står på sin vanliga plats....


Kommentarer
Postat av: camilla

fin gran :) kan det vara så att tomtefar o tomtemor kommer från farmor ingegärd? tycker att de liknar dom ja har under min gran :)

kram camilla

2009-12-20 @ 23:59:50
Postat av: Janni

Mys med lite julpyntning. Här blev det ingen gran i år.. men å andra sidan är vi ju inte hemma nånting i jul heller. Hans föräldrar och mina föräldrar du vet..



God jul från oss!

2009-12-23 @ 16:25:00
URL: http://innaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0