Hallon



Semester för mig imorgon med, men inte för mannen min. Ska faktiskt bli skönt att jobba igen trots bara 2 veckors ledighet. Känns som om det ska ta slut snart ändå så då vill man vara närvarande på något sätt. Kommer fälla många tårar då man får lämna TROBECK.  Många minnen.

Idag har vi plockar hallon och blåbär jag och Ted. Sen blev det våffelkalas hos Farmor Ingrid!! Vi pratade om saker från förr och hon visade runder i sin trädgård vad jag ska få sen till min lilla trädgård. Jisses vad många fina blommor hon har! Vilken trädgård. Hennes och Ems är dom finaste jag vet!
Pk har hållt på i sovrummet hela veckan, idag på eftermiddagen körde pojkarna för att fiska bete till kräftfisket. Jag har planterat lite i krukor, ätit och donat med tvätt. Tog en promenad och sen hem till lugna gatan igen. Nu ska jag flrsöka sätta mig med vår bröllopsbok. Måtte den bli klar snart. Får börja om från början då alla bilder lades in i fel ordning. Vilket jobb detta är. Men den är väll klar innan jul hoppas jag.


Let´s get started!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0