En helt fantastisk dag

Igår var den bästa dagen på länge och det var verkligen klockrent allt dom gjorde med mig, allt fårn utklädning, bytte om många gånger till olika outfits och alla uppdrag jag fick. SÅ KUL HADE JAG FRÅN MORGON TILL KVÄLL!

Patrik blev nappad tidigt på morgonen, eller nappad han fick ju köra in till stan och där fick han ett roligt uppdrag. Jag stannade kvar hemma och bloggade och drack kaffe. Sen började min städning. Ted vaknade och vi mös! Han fick frukost och jag torkade golven här hemma. Gick och trallade för mig själv. Tänkte att det skulle inte bli så kul att sitta och sy festhäften i detta fina vädret. Men det var ju tvunget att det skulle göras. Skulle ut och ta in tvätten från balkongen då jag hör...
"Pop that pussy" i en megafon. Ner på gården kommer självaste Rockbillly som taget från Grease med en EPA. Jag tänkte...
-Nej, det var ju inte idag väll? Ska det hända idag?? Åh, vad kul!!!!!
Han knackar på...
- Är det du som är Johanna?
- Ja, fnittrar jag...
Han räcker fram en väska och säger till mig att byta om. Fram hoppar Emily, Helene, Doris och Svärmor.
Den ena med kamera, andra med videokamera och den tredje redo att hoppa in för att ta hand om vår Ted.

Jag fick svida om till en leopardnegligé, knästrumpor, leopardsandaletter, en svart boa, en vacker väska och en päls.
Rikigt snygg var jag i mina fina kläder. Upp på höflaket och jag vinkades av. Han spelade såklart "Pop that pussy" högt och tydligt så alla skulle höra.

 

Som sagt var uppe på flaket åkte vi genom Vittsjö och folk tittade, köer bildades. Gubbar glodde och alla vinkade glatt!

Fortsättning följer.(då med bilder från kära Svägerskan Katarina)...Nu vaknade min blivande make efter en hård dag igår med. Nu ska vi mysa!!!

Kommentarer
Postat av: kvadding

fan vad fräckt, fy vad kul du måste ha haft det :)

2009-04-26 @ 12:15:34
URL: http://youlostmeathello.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0