Sussar här

Ännu en lång dag.
Helene med Trille och bebbe i magen kom på kaffe innan jag och Patrik skulle jobba. Visade bilder på den fina bebben! Spännande!

Sen var det jobb från 14:00 till 21:15. Så seg i huvudet nu. Men jag livar alltid upp stämningen för dom gamle. Ikväll fick dom varm chokladmjölk med vispgrädde. Åh, fick en resväska av Söta Lena med, så nu har jag en väska till nästa år.

Lilleman var vaken då jag hämtade honom i Bjärnum hos Farmor och Farfar, han och farfar hade varit ute och grävt efter maskar. Tokpellen Ted som är galen i djur, vilket djur som helst med. Han var så duktig och var vaken hela vägen hem, trots att han var supertrött. Jag åt knäckemacka, men lilleman ville nana. Så nu sover han så gott. Jag ska minsann krypa ner jag med.

Hade ett mycket bra samtal med Ted idag. Berättade varför han är på dagis. Vi pratade och jag förklarade, svarade på hans frågor. Sen pratade vi om Emily, och det blev bra resultat. Jag förklarade att Emily kan läsa saga för både bebisen och Ted. Märktes tydligt nu när jag pratade med honom att han är svartsjuk på bebisen.

Wedding, Dress Wedding, Dress 
Älskar denna klänningen med. Bilden är från supersidan jag hittat med massa, sjukt mycket otroligt fiiiina bröllopsbilder. Där är tusentals...Spetsen påminner lite om min vackra skapelse som jag ska stå brud i. För den är otroligt vacker!!
Jag hoppas att Patrik tappar hakan när han ser mig....ska ta ett foto tänkte jag på oss innan vi inte sett varandra när vi står bakom varsin del av en vägg. En vägg mellan och inte kan se.....Sådana bilder är fina. Har tusen ideér på bilder. Redan gjort ett litet collage till vår duktiga fotograf!!! Så att alla bilder vi (eller jag) vill ha kommer med! Inget får missas!

Nej, nu har jag traggat klart. Jag får väll drömma vidare på kudden.....Är ju 10 månader och 12 dagar kvar. Men tiden tickar ner fort nu. Kanske kolla igenom checklistan, inte för att jag tror att jag glömt något...ha ha ha.
 
I´m the perfect weddingplanner
Wedding, Veil, Outdoor, Aubrey aaron, Bear flag farm, Napa
GRYMT FIN BILD!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0