rosa i mitt ♥

Wedding, Flowers, Pink, BouquetRosa i mitt ♥.

Vilken vacker bild, Ted sover, Patrik tittar på Mythbusters (världens tråkigaste program)...jag sitter som sagt och googlar.

 
Emily....en sådan bild vill jag ha....visst är den fiiiin! Vi tar detaljerna sedan...Sen tänkte jag på Ems när jag såg denna..

Detta är du och jag Ems på min stora dag!

Jag har sådan lättnad i kroppen, det känns så skönt att veta att nu BLIR det dessa färger, och det klickade direkt.
Vitt (med vita blommor som genomgående tema)
Klart att man ska ha vitt, vitt är renlighetens och hoppets färg. Vitt står för det oskyldiga och det skinande. Vitt älskar jag, alla som känner mig vet att jag skulle kunna ha vitt i varje rum. Känns så rent och lätt.
GammelRosa (ska vara väääldigt klart att det är Gammelrosa, och inte cerice rosa eller babyrosa), Johanna har alltid varit en rosa flicka. När jag var liten var jag rosa och min syster lila. Rosa varmt om hjärtat! Står för kärlek och blomman rosa betyder att man ska älska varandra för evigt.
Svart.....ja ni. Både jag och Patrik älskar musik, och gärna Rock´n roll. Rock, rock rock. Finns inget gammal goding jag kan tröttna på. Svart står för att vi är inte perfekta, vi försöker inte vara några vi inte är. Men vi älskar den färgen, den är väldigt snygg tillsammans med gammelrosa med. Svart är färgen på en yta om den inte utsänder något ljus som kan förnimmas av det mänskliga ögat. Alla kulörer övergår i sin mörkaste form i svart. Sen ramar den in fint!!!

Ett PrinsessRock´n roll bröllop!

Självklart ska vi ha silvriga inslag! Kommer finnas med i brudbukett och andra buketter, dukning, klänning, tiara/diadem.....Lite ska det glittras.....

Får se om jag dimper i säng nu.....har så ont i den förbaskade ryggen nu.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0