Ordning och reda

Fika på fredag! 

Åh, det var segt att gå upp i morse. Mörkt, kallt och ännu mer mörkt. Man vill bara dra täcket över huvudet och somna om. Ted ville inte vakna idag heller, jag ville bara krypa ner intill honom, somna om. Men fick väcka lilleman, han var så duktig. Lämnade honom på dagis och jobbade till 12:30. Lilleman väntade på mamma på dagis!! Hem och städade fint, sen gick vi ut i det vackra vädret. SÅ UNDERBART! Vi gick en liten prommis, plockade stenar och enris till en kruka. Kan inte ha ljung överallt, tycker det är såå fint. Sen fick jag ett ryck att tvätta bilen, när jag ändå vattnade alla blommor. Ha ha ha...Ren blev Pärlan iallafall. Patrik kom hem mitt i avskjöljningen. Han bara skrattade när han såg ivriga blivande Fru Kullis. Men jag tror att han tycker om att jag sköter sådant. Ted hjälpte till duktigt. Vi gick in och drack en kopp kaffe såklart tillsammans. Pratade om dagen, och komma skall. Sen fick Ted sätta sig i vagnen, promenerade ner till byn. Handlade sen mötte vi upp Lisa. Kul att se henne igen, var ett tag sedan. Vi gick inom Helene och Tristan. Där bjöds det på kaffe. Kollade in den fina magen! Man blir ju sååå sugen, samtidigt som man inte är det. Konstig känsla, tråkigt att man är så rädd bara. Vet inte om den rädslan kan övervinnas på något sätt?
Härligt att se andra magar iallafall, finns ju inget vackrare.

Sen promenerade jag, Lisa och Ted hem. Lisa skulle köra vagnen! Väl hemma blev det kaffe, sen gjorde Patrik min toast till kvällsmat. Ännu mer kaffe efter det. Men det är ju så gott. Vi pratade bröllop såklart, vad annars. Ha ha ha....Lisa berättade om resan. Låter så spännande! Längtar tills vi ska resa. Längtar så jag blir tokig! Tänk en hel vecka, bara jag och Han. Mmmmmm....Kommer sakna min lillfis mycket, men kommer även veta att han har det SÅ BRA! 
Pratade redigering och klippning av bröllopsfilm, kanske Lisa och Helene kan göra det? Ni som gjort det innan? Ha ha ha...Jag läste med digital foto och video, men intresserade mig såklart mest för foto. Får väll ordna något bra program och öva öva.
Nej, nu över till Patrik min. Lite mys innan vi ska sova vi med. Idag var det Lisa som nattade Ted. Han somnade först på soffan, helt slut. Men var tvungna att väcka honom, måste kissa ju. Då fick bara Lisa natta.

Jag ska se om Kullis har tid att umgås, ringa Tina först bara. Saknar min lilla Finis. <3

Kommentarer
Postat av: Sessan

Vi ska faktiskt på bröllopsmässa nu på söndag, ska bli jätteroligt! =) Ser verkligen fram emot det!!



Nej, jag har bara utbildat mig i 3,5 år för det jag läser just nu. Annars har jag pluggat sen 2003, hoppat av, påbörjat ny, hoppat av osv. Hade så svårt att hitta nåt som passade mig. Nu har jag iaf fastnat och är snart klar, vilket är superskönt!



Vad ska du göra i helgen då`?

2008-09-26 @ 12:42:57
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Sessan

Ja, calligraphen hade vissa "sommarfäger" på reapris. 10 kr istället för 14! Får se om vi ska slå till nu eller vänta tills det kommer andra "sommarfärger"...

2008-09-26 @ 12:48:48
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: emily

bara att inse... då var man helt spolad nu=( Han har dumpat mig för Lisa=)=)

Men vad jag förstår är hon en riktig barnmagnet!

2008-09-26 @ 18:52:18
URL: http://emilystankar.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0