Nytt nummer

av Bröllopsguiden finns ute!

Omslag
Eftersom jag ska få skjuts in till stan för att lämna Inlämningsuppgiften för MatteB, så svänger vi inom Pressbyrån och köper denna tiding som jag längtat efter för 59 kr. Full med kul och till ett bra pris...Sen får jag snart hem "Allt om Bröllop" med i brevlådan. Carin Da Silva är ju så ursnygg!! Ska bli kul att se henne i brudklänning.
På test 3 med NK fick jag alla rätt! Detta kapitlet är liiiite lättare, men har man ont samtidigt tycker jag att det är svårt att koncentrera sig. Emellanåt så har jag så ont så jag sitter och gråter för mig själv....torkar tårarna och ger mig tusan på att skolan ska jag klara. Fast att det känns tungt just nu....Patrik steker fläsk, som han och Ted ska äta kallt sen. Vi ska nog beställa hämtmat idag till middag, Thai eller Kina. Vi får se....Unna sig nu när man tycker så synd om sig själv.

Pappa var här igårkväll, han kom för att han fick nys om att jag fått hem klänningen...Han ville ju se den. Tyckte mycket om den! Blev lite rörd allt du Pappa!!!! Ellerhur...? Berättade att under middagen ska han sitta brevid sin dotter såklart. Under spex och tal, under dessert och lekar. Då sade Pappa:
- Ja, det är klart att jag ska!!
Ha ha ha...Ja du Papps....You know i love you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0