Förvånad

Mötet med min Fysioterapeut/Kiropraktor gick bra, har en del problem som gör att ryggen krånglar som den gör. Tråkigt att veta att dessa övningar jag fick idag ska jag göra ett år framöver. Men det ska gå bra, gjorde lite ont idag.....inget kul alls....Farfar och lilla Farmor var så snälla och körde mig och bjöd på mat. Vilka stjärnor dom är!


Skolan mellan 17:19....Åh, det är så drygt att sitta och lyssna i två timmar, just Matte. Idag fattade jag inte mycket, men fick titta på min inlämnsingsuppgift från förra veckan, två fel bara! Tycker jag var bra! Patrik tjoade i luren när han hörde det! Ems hade bara ett fel, sista uppgiften var svår ju. Lilla Ems var sugen på mysrunda och kaffe på Shell efter matten. Tittade inom i huset och deras projekt. Åh, jag är så glad över att ha denna trogna vän vid min sida. Förstår, lyssnar och är så omtänksam. Sen att hon är den sötaste på denna jord gör allt ännu bättre.


Inom Svärmor där mina pojkar var. Hon tyckte med att jag varit SÅ DUKTIG! Lilla Monica!! Hi hi...
Mysrunda hem....nu ska jag slänga mig på soffan, sovmorgon med lilleman imorgon. SÅ SKÖNT! Imorgon ska vi kela, om han vill det vill säga...ha ha ha. Nu ska Patrik sätta in min nya hårdisk. Thanx Kullis!!!
bild-15

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0