Ryggen vill inte alls.

Igår var vi iväg på äventyr, Biltema i Kristianstad samt Cheapy och Maxi.  Det var jag och fyra pojkar, Ted,. Patrik, Pappa samt Svärfar. Det stack i ryggen hela tiden när jag gick, såg ut som en anka. Inget kul alls....Kvällen spenderades hemma med mina pojkar och min pappa. Lagade mat och åt god glass. Somnade tidigt...

Idag blev det till att vara hemma, gör så ont. Vill bara lägga mig ner och gråta en skvätt. Läst NK för denna veckan samt gjort testet. Börjat lite på INSU. Så det går framåt, men så fruktansvärt tråkigt att ha så ont.

Patrik håller på att flytta ner datorn, internet bara strular där uppe. Så nu ska det fula chabraket stå i hallen. Men vad ska man göra? Kanske vi kan slå bort en vägg däruppe när vi ändå inte ska ha datorn där? Kanske jag kan få min stora garderob?? Ha ha ha...något positivt i allt elände eller? Så småningom ska den ju ner i källaren, men vi kan inte renovera allt på en gång. Blir pannrum, tvätt stuga samt datarum i den gamla delen av källaren. Den får väll stå i hallen ett tag nu...Ted läser bok och vi ska snart hoppa in i duschen.

Pappa ska ringa om bilen till bröllopet idag....Håller mina tummar..

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

vilken underbar header du har nu!!!



kika gärna in tävlingen på min blogg, du kan vinna en fin skinnväska!





kram!

2008-10-27 @ 14:08:56
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: emily

men älskade fina. den där ryggen skulle jag vilja ha ett allvarligt snack med. nu får det räcka=( hoppas du blir bättre snart!

2008-10-27 @ 15:40:41
URL: http://emilystankar.webblogg.se/
Postat av: J.

Hjälp mig stöda bröstcancern. Du bidrar med 1 krona helt gratis ifall du klickar på bilden i mitt inlägg. Kopiera gärna länken+bilden så fler kan hjälpa till!



Gå in här: http://jantra.blogg.se/2008/october/visst-vill-ingen-drabbas.html#comment

2008-10-27 @ 16:17:19
URL: http://jantra.blogg.se/
Postat av: Sessan is bride to be

men då fick ni ändå ett bra pris för allt det där du sa. Vi fick en offert på över 50000 för att åka två veckor till mauritius. Det var väldigt dyrt, för vi tänkte att att resan skulle få kosta 35000 tillsammans och 10000 i resekassa.. men ni fick ju under 20000, kanske värt att kika på det där då. Hur länge är ni bortresta =)?

2008-10-27 @ 19:39:06
URL: http://sessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0