Paraply kommit

Jaha, idag var det trött här hemma. Alla tre....puh. Men efter månag om och men gick vi upp fårn den varma sköna sängen. Vi åt frukost, sen gick tiden fort. Dags att lämna Ted på dagis, både mamma och pappa lämnade idag.

Han hade ätit väldigt mycket till middag igår, fröken undrade om han fått mat hemma???? Ha ha ha, ja...det hade han.
Jag och min Kullis åkte till ICA och köpte kaffe och mat, sen hämtade jag ut vårt bröllopsparaply!! SAMT strumpebandet, inget speciellt strumpeband, bara vanligt, med en blå rosett och en pärla. Något blått klart!
Fällde upp paraplyet, ha ha ha. STORT OCH SÅ FINT. Ivory med vackert handtag att hålla i. Love it! Om det nu skulle regna eller bara för att det är så fint med paraply på vissa bilder, har ju mina poser jag vill ha...Hihi. Bland annat..

Bruden och lille Näbben pratar hemlisar under paraply.
Sett en bild på nätet och den är så fin, men jag beställde inte spetsparaply för 700 kr, fick duga med ett "VANLIGT" för 249 kr.

Bröllopsparaply Ivory
Pratat med Nana, laga kvällsmat ikväll med barnen och pratat lite. Nu har jag gjort testet för denna veckan igen, 3:e gången. Ett fel bara! INSU håller jag på med för fullt!! Kul och framförallt INTRESSANT!!! Det kokar i mitt huvud av alla tankeknölar. Min högra hjärnhalva jobbar nog mest just nu. Hi hi....

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

vad fint! vi letade paraply dagen innan och brudaffären hade bara cremevitt vilket inte passade så bra till min kritvita klänning... så vi köpte ett svart =).

till tärnorna... Hm, nåt silversmycke? eller jag vet ju inte hur mkt du vill lägga på det, men smycken uppskattas nog alltid!

vi gjorde våra inbjudningskort själva, men lite inspiration från calligraphen! jättekul och mysigt att pyssla med det själva =)

vilket datum var det nu igen för er?

kram

2008-10-01 @ 14:43:18
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

haha det står ju som en kategori, sorry! augusti är ju en supermånad att gifta sig i!

vi köpte papper på bokia!

kram

2008-10-01 @ 15:27:27
URL: http://evelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0