Min Emily fyller 22 år idag!!!

GRATTIS LOVELY!!!


  ÄLSKAR DIG LOVE, på söndag ska vi ha mysdag!!

Känns så tyst och tomt här hemma. Efter en fartfylld eftermiddag så har lugnet lagt sig!

Allt skit är på tippen, vårt NYA FINA TAK ligger i garaget, lister till vardagsrum med. Lamporna till spotsen kopplade vi in, men dom vill inte lysa...Suck. Löser sig...
Vi tog ett litet ryck till och började putsa golvet, jag drog upp spik. Kommer bli så grymt snyggt!!!!
Vi fick ett ryck och körde till Markaryd och Systembolaget. Patrik köpte öl och vin till oss...Jag och lilleman var inne i mataffären och Ted fick plocka godis inför övernattningen.
Ila iväg till solning!!! SKÖNT! Sen spinning, love like always! Vad jag avgudar den spinningcyklen! Har hjälpt mig gå ner alla gravidkilon och lite till. Nu ska kroppen FORMAS bara. Det är inte lätt, armarna ska bli fasta med hjälp av DIPS och Bicepscurls. Ha ha ha....Man känner sig så mycket finare när man tränar. Känns så skönt att ryggen pallar det.

Min Patrik kom och hämtade mig i Pärlan, Ted stannade nu hos Farmor och Farfar. In i duschen och sen åt vi. Nu är här tyst. TYST...
Vi ska mysa framför tvn, eller i sängen det vet man aldrig med en varsin öl och ölkorv. Ha ha ha. Det kan jag inte hjälpa, det är så gott!!! Upp tidigt imorgon båda två ju. Men det är ju fredag och det ska man fira!
Hör att Han tassar där nere, klar nu antar jag.
   
 Gillar L´s lockar!!  För att inte tala om EVAS!!!

Fick en dålig nyhet idag. Min frissa Josefine ska sluta gå som lärling. Det betyder att jag har ingen frsör mer. Ingen som klipper mig, eller kan göra min bruduppsättning. Tufft val för Josse, inget kul alls. Jag har tid på mig att hitta en annan, men känns inte kul alls. Så personligt att gå till henne. Vem ska nu göra mitt hår fint? Vill gärna ha smink, hår och påklädning på samma ställe. Slippa fara runder, mysa med mina flickor och göra oss fina. Vem ska nu göra det? Synd om Josse med. Kram till henne för hon är det bästa frissan i hela universum!!!

Kullis väntar...

Kommentarer
Postat av: Nana

Hej hjärtat! Fan va snygg du är på detta kortet...<3

Hoppas du får en bra helg.

Det var så nice att jobba i dag:) Har saknat trobeck :S

puss

2008-10-18 @ 21:49:50
URL: http://onlynana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0