Beslut.

Idag var det segt att gå upp som vanligt, tycker det är så trist med dessa mörka mornar. Kallt.
Ted var som vanligt superduktig på morgonen, tycker det är skönt att han är så snäll på morgonen. Så kelen och gó.
Det är dessa stunder som gör livet värt att leva. Visst kan det kännas tungt ibland när man har en liten vilja, lika stark som ens egen om inte starkare att tampas med. Men denna lilla pojke är allt för mig. Nej nu sitter jag och lipar....
På bara några få dagar har jag fått upp en gnista, en gnista som säger mig att inte dra för hårt i mig själv, göra det, läsa det, äta rätt, städa.....På några få dagar har jag varit mamma, självklart städat och gjort sysslor, varit ute på promenader...osv. Men en del beslut har jag fått fatta om, en del beslut som gör att jag blir en grinig mamma. Det känns så skönt att ha tagit detta beslut! Jag känner mig 20 kilo lättare och gladare. Kan inte fatta hur en grej kan tynga ner en så. Just nu så har jag pratat ut med PK, ändrat om och nu ser det ut som om det ska funka. Lite vilse och rädd, men...Det ska nog gå. Jag vet bara en sak, och det är att Ted är number one. Allt vi gör är för vår lille kille. ALLT. Finns en del saker som är bagateller. Så tramsigt. Men denna lilla eftermiddagen behövde vi alla tre tillsammans.
Vi har badat lille Ted, handlat. Sen bakade vi!
Johanna och Patriks goooda grahamsbullar, samt chokladbollar. Receptet på grahamsbullar är vårat favvo, bakade vi när jag bodde i min 1 rok. Ha ha ha.....häriga minnen. Perfekt med tända ljus till och hallonkräm. jag går upp för att titta på DH, kommer ner och mina pojkar sover på soffan.  Ser så skönt ut.

Bilder går tydligen inte att ladda upp idag. Tyvärr.


Kommentarer
Postat av: Tinna

Mmmm vad gott,nybakat är mumma.

Du är underbar mot morfar =)



Jag skulle haft ringt till er avd ikväll...vill att ni tar ifrån morfar hans telefon på kvällen... har sagt till innan... inatt ringde han kl 00 och julia vaknade...KAOS... och Håcke skulle upp kl 04, börjar jobba kl 05...kaoooos.



Hoppas du får en fin dag.

KRAM

2008-10-07 @ 22:03:05
URL: http://tinnaochjulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0