Resan avbokad.

Jaha, just nu känns det ändå en aning trist att vi avbokat resan till Kefalonia. Men....som sagt betalar vi inte så mycket för en vecka där, eller när hotellet inte lovade vad det visade...

Så igår satt jag som sagt i telefon i över en timme, blev frånkopplad och ringde igen. Sen fick jag hjälp på tio minuter.
Hon sade att det är klart APOLLO som gjort fel, jag klandrar inte dom. Första året APOLLO hade det Hotellet med. Det är aldrig lätt. Eftersom det var dom som gjort och fel och jag berättade att det var bröllopsresa så fick vi pengarna tillbaka som vi betalat in! Varenda krona! Kändes bra att kunna släppa den stenen.

Åkte in till stan med Nana och våra boys. Vi uträttade ärenden, jag var på ticket och hämtade massvis med nya kataloger. Fikade på Madrix, Ted fick välja fika själv och det glittrade i ögonen på min lille kille. Man märker vad så lite kan göra mycket. Att fika på ett  mysigt ställe kan lysa upp en vardag enormt mycket.
Vi uträttade ännu fler ärenden, massa viktigt och SUPERHEMLIGT, nej det har INTE med bröllopet att göra...ha ha ha.

Väl hemma igen så bläddrade mina pojkar i resekatalogerna..


Nu ska vi ta ställning till följande:
Ska vi åka direkt efter bröllopet? Isåfall blir det inte Karibien, orkanvarningar då (aug-sep)
Maldiverna, i alla kataloger står det det 2V. Men kan man inte åka dit i en vecka? Vi har ju lilleman att tänka på. Vi kan inte fara iväg i två veckor. Skulle vi för det första aldrig klara. För länge..
Mauritius...låter mycket lockande....hitta ett perfekt hotell, resorna är inte släppta än. Har ju ingen aning om vad detta kan kosta i AUG månad.

Kruxet är att vi vill helst åka till en Karibisk ö. Vårat drömresemål. Men....ska vi (som Patrik sade) åka i oktober istället?
Åh, dessa beslut. Så svårt, vi kollade i resekataloger hela kvällen igår. Vi kan inte sätta tummen på hur vi ska göra...
Åker vi då i oktober så kan jag göra en sprillans nytt pass med mitt nya efternamn...
Hur ska vi göra?

Puss min Darling!

081105

Idag blev det jobb för hela slanten, sen prommis hem med Ted i vagnen. Han somnade så gott.
Jag har donat med tvätten och plockat här hemma. Väldigt mycket plock. Man kan inte kalla det städ för det är plocka den dit och lägga det där. Den ska inte vara där..osv. Patrik ringde hem och undrade om han skulle köpa hem en god middag....han skulle överraska. Spännande. Jag har tänt ljus här och slängt i mig tre gottebitar..TOKIGA JAG..

ROLLOKOLOR ÄGER!!!
Ha ha ha, mysigt med rosa stickad tröja...mmm.

Tog lite bilder på slöjan häromkvällen...Hur ska man ha håret?
Helt nersläppt?


Halvt uppsatt???




  

Nej, nu ska jag se om jag hinner med den sista uppgiften i min INSU. En fråga har jag kvar...redan gjort testet för nästa vecka. Sen är det råplugg som gäller!

Väntar på Kullan!!!
Nana dom heter CORN som gjort en cover på låten!!!

Kommentarer
Postat av: Fru A

Johanna>>

Hej!!

Med tanke på den långa flyresan dit, så vill man inte stanna kortare än 2 veckor, helst längre... Men man kan stanna 2,3 eller hur många veckor man vill - det är plånboken som avgör;)!

Men jag förstår att ni kanske inte vill vara borta från er lille så länge! Vi åkte till Aruba i 10 dagar med VING förra året - kolla det vettja.

Lycka till med valet av resa - Maldiverna är fantastiskt!!

Kram



2008-11-07 @ 18:28:55
URL: http://frufa.blogg.se/
Postat av: G

Hej! Om intresse finns för ny bloggdesign till din blogg, kika in hos mig, http://babbidesign.blogg.se välkommen!

2008-11-07 @ 21:25:42
URL: http://babbidesign.blogg.se/
Postat av: Fru A

Johanna>>

När vi åkte så hade VING ett paket med flyg, boende & helpension i 10 dagar. Det är ju en bit att flyga så 10 dagar är nog det minsta. Men kolla! Ang. orkansäsongen, ABC-öarna är väldigt förskonade från orkaner. Men vi var där i februari, så hör med ngn som varit där på (Bröllopstorget, kanske?)



Bebisen är beräknad till 7 mars:)!

KRAM





2008-11-08 @ 08:48:26
URL: http://frufa.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

ååå hoppas ni hittar RESAN snart, ni har ju många bra alternativ!! både för och nackdelar med att åka direkt respektive åka lite senare... det jag tyckte var skönt med att åka tätt inpå bröllopet var att det blir som en förlängning av bröllopet liksom, skithärligt!



och håret, jag är ju en sucker för utsläppt hår så jag röstar för det =)



kram!

2008-11-08 @ 10:36:15
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: teddy

vad fin du är i slöjan och jag tycker att du absolut ska ha utsläppt hår. Jag hade en likadan slöja - lite längre var den och eftersom den är så unik så passar det bäst med utsläppt :)Min röt går på det!!!!



krmais tjejen

2008-11-08 @ 11:40:45
URL: http://caitlin.blogg.se/
Postat av: emily

TACK för att di finns och för att du överraskade mig så jäkla mkt med fin babyshower! har pillat på min BBväska idag igen och vi har legat och kikat namn i den skitbra boken! älskar dig och din fina familj! inget utan J!!

2008-11-09 @ 17:19:45
Postat av: Teresia

Vilken fin slöja!

2008-11-10 @ 21:58:55
URL: http://alltidvi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0