Oväder

Vilket oväder det är ute....Hu. Ted är på dagis och jag har varit inne i skolan och pratat med min lärare. Får tyvärr göra omprov på fredag. Så trist för när jag kollade igenom provet så var det bara slarvfel, så tramsigt! Men det såg Eva med....
Regnade, öste ner på vägarna. Skönt att komma in i sitt hus och värma sig sen. Nu ska jag kolla igenom lite av det jag missade. Surfa och bote den lilla nackspärren jag fick när jag körde in. Kaffet värmer gott iallafall.

Patrik och jag pratade om resan, vi har kommit fram till att om vi ska åka dit vi vill så blir det nog ca 2 månader efter bröllopet. Känns som om innan bröllopet så kommer bara det susa i tankarna, och kan vara rätt skönt att bara rå om varandra och viktigast av allt TED efter bröllopet. Sen har vi ju något mer att längta efter. Vi hinner spara lite mer och önska oss resecheckar i bröllopsgåva. För det är verkligen inte billigt att åka till någon av dom Karibiska öarna. Sen blir resan nog på 10 dagar. 7 dagar är för lite om man mister så mycket på en flygresa på 15 timmar. Tur att Patriks föräldrar är så fina och ska passa vår lille kille. Så oktober 09 kommer vi åka. Jag håller mina tummar för Dominikanska Republiken....

 


Längtar dit....

Kanske ta mig tid att bröllopssurfa med nu...Ringa MB med för provning av kläder till Brudgummen. Hon tyckte att vi skulle göra det innan Jul och Nyår. Sen är det fullt med studenter och under sommaren har dom stängt. Lika bra att ha det med gjort!

Kommentarer
Postat av: Anonym

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=67789 för alla som vill har gratispresenkort på 150 kr/250 kr på gina tricot eller h&m !

2008-11-10 @ 12:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0