Ateljé Besök

Idag var jag och Nana iväg på uppdrag, efter uppdraget så blev det en kopp kaffe i Vinslöv. Jag har ju svårt att åka förbi Vinslöv, barnledig och utan att gå in på Ateljé MB. Så det blev att vi styrde Pärlan dit.
Jag andades in "luften" och trallade runt som Piff och Puff när dom klär julgranen hos Musse och Pluto. Kände mig som lilla ivriga Piff som har ögon i nacken. Hittade klänningen som jag mailat om, den som kostade 8134 kr. I verkligheten var den inte alls lika fin. Fin var den, jo jo. Det ska jag inte sticka under stolen med. Men inte fin nog för över 8000 kr. Big no no. Satsar jag hellre mer pengar på en vigselring, som man ska ha hela livet. Jag kan vara snygg fast jag inte har en brudklänning för dom slantarna. Kände, pillade, luktade, tittade, studerade och insöp brudlukten. Åh, det är så msyigt att gå där bara. Provade slöja....ha ha ha. Fint ju! Höll i en "låtsas" brudbukett och Nana fotade. (Tyvärr inte lyckats lägga över bilderna än) Pirrade i magen jag bara höll i den. GUD VAD JAG LÄNGTAR!!!!!
Kollade in skor och tiaror, inte en enda fin tiara hittade jag. Blev tärnkoll, brudgum och näbb kläder. Massa att titta på.

Efter kaffe Latte Macchiato på Madrix så blev det fönstershopping och en liten bröllopsshopping. Köpte ett par enkla pärlörhängen. Älskar Pärlor! Billiga och söta...Får se om det blir dom jag har om ett år, en månad och 16 dagar.


När jag senare kom hem efter kaffe och Skip Boo hos Nana så blev det in till Maxi, kände bröllopspysselfingarna klia.
Blev en Vit stor bok, med gråa sidor att scrappa i. Nytt lim och en vit förvaringsbox....Som är monterad och ettiketten gjord. I den ligger än så länge mina örhängen, Caketoppern och Hjärtkonfettin. Fotade allt, fotade Caketoppern fin fint. Sen har jag börjat klippa och klippa och leta bilder. Vill ju inte slakta mina tidningar helt. Klipper bara ut det som jag vet att så vill vi ha det. Kategoriserat boken med så att jag vet att allt får plats....Men det fanns mååånga sidor...Nu ska jag scrappa vidare, in och kolla Calligraphen.se först....funderar på att beställa en sak där....


Kommentarer
Postat av: kaffe macchiato

Kaffe macchiato är min favorit, riktigt gott!

Fin blogg förresten.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0