Margot at the wedding

Nu är arken till pussklockorna på väg tillbaka, och jag väntar på nya! Efter besöket i affären så körde vi ut till Kvarnen och åt glass.
   

 
Här ska mamma och Pappa ta lite bröllopskort!!!!! En del av dom iallafall, denna platsen har många bra minnen!



 
Ted var så sur i bilen hem....baar tjöt och tjöt. Det visade sig att vi glömt köpa Sheba till våra misar. Så det blev ner till affären igen och väl hemma fick Ted mata Izor & LuNa.




   

Se hur dom tigger och sen slafsar i sig! Speciellt min lilla "Månkatt Luna!, det svarta skrället. Hån åt och åt....Medans Izor går och småäter....ha ha ha.

Hem och städa och hänga tvätt. Patrik har varit duktig idag och betalt alla räkningar! Känns så skönt! Sen kom Farfar. Farmor, Ruth (farfars syster), Dan- Erik och min lillebror Kasper. Nu var Ted trött och kalaset blev rätt så vilt. Vi fikade på balkongen och Ted var inte alls på humör. Dom gick husesyn och sen brummade dom till husvagnen igen.

Ska bli så skönt med Patriks semesterersätting som kommer imorgon och sen väntar semester. Jag bara längtar efter att vi kan få rå om varandra lite. Ted sooover och jag har kollat min mail, fått svar från en fotograf. 
Han verkar lovande till ett vettigt pris för hela dagen! Håller mina tummar, ännu inte fått svar från killen jag mailade som filmar bröllop! Med till ett vettigt pris....bara väntar på svar...Spännande, hoppas att Angelica ringer imorgon så att vi kan komma och titta på lokalen samt ta bilder för planering av hur vi ska ställa bord och annat. Kanske livemusik, vi får se...Hon måste jag med ringa! Om dom kan dra några låtar så festen drar igång!!!! Hm...Men jag tycker det känns så skönt att vi har tid på oss.
Nu pratar jag med Nana sen ska jag se en film.....

 Denna filmen ska jag se ikväll!!!

Noah Baumbach (The Squid and the whale) är tillbaka med en inte alltför munter bröllopsfilm. Margot (Nicole Kidman) ger alla personer i sin omgivning, inklusive sin son, kalla pikar hela tiden. Det är synd om Margot, men det är ännu mer synd om hennes nära och kära. Hennes syster Pauline (Jennifer Jason Leigh) ska gifta sig, ett faktum som Margot har lite svårt att acceptera. Pauline söker egentligen bara efter Margots bekräftelse och godkännande trots att hon någonstans tycks avsky sin intrigerande syster och man kan säga att handlingen kretsar kring deras infekterade relation. Vill du se en bröllopsfilm med rysch, pysch, fnitter och fåfänga är det inte Margot at the Wedding du borde se. Skrattet fastnar i halsen och ångesten bubblar i magen. Skådespelarna är förträffliga och till och med Kidman lyckas se grådassig ut i detta relationsdrama. Jack Black spelar brudgummen Malcolm, som har svårt att hålla fingrarna borta från tonårstjejer. Jag tyckte filmen var superbra och lätt att känna igen sig i. Man känner igen sina konflikter, grannar, relationer och även människors sämsta sidor. Alla känner vi någon som Margot, som alltid måste säga "sanningen", trots att den kan göra förbannat ont.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0