En träff

Im not allowed to say to much. Eller inget...ha ha ha ha...moaha ha ha!

 
Kullis häromdagen.....ha ha ha. Kul kille, min kille...bara min! Mumma!

 Jag har kul med dig!!
Han är så söt min lille Patriot!

Annars? Pussklockorna är inte gjorda, ha ha ha har ett år och 19 dagar på mig. Just nu så kommer det en liiiten period igen då mina bröllopsfixarsaker får viiiila. Har sååå mcyket annat att dona med nu. Samt att jag jobbar snormycket, rycket innan semestern som jag kallar det. Idag med, in extra. Till 14:00 med fina Martina och Nana kom in i morse för att underlätta för oss. Åh, guld värt! Syster D gav dom frukost. Vilka fina jobbarkompisar man har!!! Skrattat idag så jag fick ont i magen!!

Hemligt på eftermiddagen...Sen upp till jobbet igen....17:47-20:08...ha ha. Delade alla mediciner. Drack kaffe, sen pojkar som var vakna. Ted sov mellan 18-19...ingen film för oss ikväll heller. Pust, men det kommer en dag imorgon med. Tre dagar kvar sen har jag en välförtjänt semester på 3 veckor och 4 dagar!!!! Härligt ska det bli! Lite planer har vi ju! Hi hi...Nu ska jag slänga mig på soffan efter allt mailande är klart. Pussas med store och lille K.

  Tokhönan ikväll....

Pratade med Pappa idag, inte pratat med Pappa min på över en vecka då han varit åstad..(Tyskland). Hann knappt prata med honom, men ska ringa honom nu och berätta hur mycket jag saknar honom lilla Pappsi!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0