Vilken bra film!

Twilight var så bra, inte sett en sådan bra film på väldigt länge ska jag säga! Jag satt som klistrad i soffan och Patrik sade att det såg ut som om jag skulle krypa in i tvn...
Sovit dåligt inatt med, förbannade huvudvärk, hosta, halsont och feber från och till. Jobbigt värre. Men Ted klagar inte iallafall....han är verkligen dunderförkyld den lille killen.
Idag har jag inte gjort mycket för världen, njuter av att skolan är klar för denna terminen....ledig idag med...Jobb imorgon och det kan jag väll stå ut med. Känner att jag börjar bli lite hoppig fast jag inte mår så bra.
Ted kollar Landet för längesedan, jag ska gå ner och lägga i pannan eftersom jag satt fyr idag! Ha ha...Ja, jag kan med!
Jag längtar efter Patrik nu och vårt kaffemöte som vi alltid har 14:30....Snart blir det inget 14:30 längre.....Nästa år blir det 16:30 måndag till fredag! Japp, Patrik ska inte jobba skift mer!!!!!! Inga mer sena kvällar till 23:30 inte! Bara 7-16...måndag till fredag. Lite synd, tycker Patrik som missar sovmornar och lediga fredagar. Men samtidigt så tror jag detta är bra för oss!!! Jag ska planera in ett träningsschema inför våren och starta direkt efter våren. Känner att ryggen skulle nog palla med lite mer än promenader just nu, och jag saknar spinningen sjukt mycket! Mina spinningskor står bara och väntar. Sen blir det pump en gång i veckan med, ett pass ska in till...vi får väll se. Men iallafall tre ggr styrka och kondition i veckan, samt dessa promenader och träning med mina hantlar här hemma! Nu ska jag lägga i pannan så att brasan inte slocknar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0