En tanke

Till Styvmamma Lena som idag fått gå från sitt jobb. Mer mamma till mig än min egen mamma!! Så tråkigt att folk får sluta överallt. Synd att hon inte ville prata bara...Hade så mycket att säga. Tänker på dig iallafall så att du vet, det gör vi alla 3 (5 med katterna)

Prommis till jobbet i morse...i vanlig ordning. Duktiga jag, jag känner mig så försoffad nu när jag fått vila ryggen från min älskade spinning. Men ett kort ska köpas sen så jag kan vara fit till det stundande bröllopet.
Hem till Nana och hämta pojkarna sen körde vi till Pks jobb och hämtade hem honom. Blev kvällsfika och gott kaffe hos Nana. Helene kom med fina magen och JAG KÄNDE DEN LILLE SPRALLA OCH TUMLA RUNDER. Så myisgt, det är verkligen en magisk känsla. Det finns inget finare än en gravid kvinna som strålar så som mina fina vänner gör nu.

Patrik nattar Ted och sen ska vi mysa ner efter en dusch och se en ruggig film. Hoppas att den är det...Hi hi...

Calligraphen ringde idag, dom är så trevliga. Visst dom har väll betalt för att vara det, men jag tycker det känns så bra med fin service. Enkelt att nå dom med, inga långa köer eller annat trams så telefontider på en timme då alla ringer.
Ändrade lite i beställningen, blev fler flaskhängare. Men gör inget, kostar 15 kr för 3 stycken. Så det går bra! Det kommer nästa vecka!!!! Spännande!! Så spännande! Tiden tickar iväg, snart står vi där. Ikväll när Patrik hämtade mig och Ted tittade vi in på kyrkan. Så fint! Var nog någon form av gudtjänst eller bön.





Kommentarer
Postat av: Lena M

Hej gumman!

Förlåt för att jag inte orkade prata,visste inte förrän Lucas la på att det var du,lilla gumman.

Tack för att du tänker på mej,det värmer.

Kram "mamma"

2008-12-10 @ 06:58:57
Postat av: fine

åh, fina kyrkan. Där gifte sig min andra kusin, lördagsbrudens lillasyster. Finns massor av bilder att njuta av på bloggen nu :)

2008-12-10 @ 10:41:29
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Helena o Leon

Det var julens sånger i går i kyrkan.. Jag är här o läser titt som tätt men lämnar aldrig kommentarer.. men gör nu.. Kram

2008-12-10 @ 12:16:13
Postat av: fine

det var ett fantastiskt bröllop, ni kommer få det så underbart ni med!! =D

2008-12-10 @ 17:40:40
URL: http://fine.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0