Nya fiiiina lampor

2008-08-13

Ännu en dag utan en liten digitalkamera....får inte igång Patriks lilla som jag har med överallt. Kan inte ta med systemisen överallt...Suktar efter en ny...Men vet inte rikigt vilken jag vill ha..
Jag vaknade före Ted....städadade hans rum och tittade på Våra Bästa år. Lilleman vaknade, tittade in i sitt rum och sade: (med armarna i kors)
- Vad har hänt här???
Ha ha ha, jo mamma har ju städat...ha ha ha.
Körde in till stan och OBS. Handlade mat och tittade runder. Sen hem med Farmor och Ted i bilen, röjde upp lite Porrarpspotatis. Lagade mat och sne röjde farfar i mina rabatter. Gjorde vid min stora rabatt, lukade och gjorde vid alla kanter..BLEV SÅ FINT. Lisa kom på kaffe, sen kom ICA med samt lilla Sanna så barnen busade. Pratade om morgondagen. Imorgon ska vi till Skånes Djurpark! Har tvättat, städat, fixat, donat, satt upp små pluggarna i balkarna samt betsat dom. Så nu är där inga hål i balkarna. Såååååå JÄVLA GRANT!!!! Sjukt fin, och min händige karl kan allt för tusan! Badat, renbäddat, myst och nu sover lilleman. Jag ska pussas med Pk, allt är framtaget inför imorgon. Takcar för Farfars "förbereda gener". Love ya! Puss


2008-08-12

Ännu en jobbedag för Patrik....vi sov länge idag. Fixade och donade, sen kröp vi ner och tittade på Piff & Puff. Helene och Trille kom på kaffe. Barnen lekte och bråkade...som vanligt.

På eftermiddagen drog jag, Nana och Rami till IKEA. ÄNTLIGEN har jag köpt lamporna som jag velat ha sedan dom kom ut...men varit för snål för att köpa. Ska vi nu börja göra vid ovanvåningen så ska jag ha dom...


Årstid- Bordslampa.
Samt två stycken läslampor att ha över sängen i samma serie.


Körsbärsblomma vit. Serie- Knubbig. Den är sååå fin. En liten endast 79 kr.
Sen blev det ett sängöverkast till i gammelrosa/lila. Tidningskasett (till mina bröllopstidingar), glödlampor....mm.
Vi fikade sen körde vi hem och var hemma i vettig tid.
Jag och Patrik körde till Bjärnum och Tallgatan till familjen Dahl där alla kusinerna busade. Helene sörplade på vin och bakade negerbollar. Jag, Helene och Katarina sjöng för full hals. Till och med barnen stängde dörren om oss...ha ha. Men roligt hade vi. Dom sjöng för mig med.. Helene hade lite låtförslag till bröllopet. Vet nästan till 100 % vilka som ska sjungas i kyrkan, brudvals mm. Men det håller jag för mig själv med min toastmadame och värdinna. Helene hon spelade en sjukt fin låt för mig.....åh. Väl hemma sent sen efter kaffe så plockade jag och Ted upp lamporna. Ted somnade på soffan, jag funderade lite på inredning i sovrummet.

2008-08-11

Dagen flöt på vidare.
Bim fick sin mysdress, sen var det kaffe hemma hos Helene och Trille. Pratade om festen som även frun tyckte var lyckad! Måste säga att jag är såå nöjd med allt själv. Vilket jobb det var, men dutkiga var vi jag och Lisa
.
Kaffe och sen tittade vi lite på det som filmades i lördags. Roligt!!! Sen var det dags att åka till doktorn. Tog två sekunder. Ted tog dr i handen......när vi kom in på undersökningsrummet drog han upp sin tröja, jag frågade:
- Visst är det svinkoppor?
- Ja.
- Behöver han penicillin?
- Ja.
- Okej...
Så det var ett snabbt läkarbesök...ha ha. Ted ville inte gå ifrån utan att ha fått klistermärke. Han haffade Dr och sade att han faktiskt skulle vilja ha ett klistermärke. Det fick han med...ha ha ha. Lite frispråkig som mamma sin.
Vi lagade mat och husade innan Patrik kom hem. Sååå skönt att få hem honom sen....mmm.
Hemmamys!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0