Ny canonbebis.


Denna nya Canon kommer dimpa ner i min brevlåda/post denna veckan som kommer!

Längtar efter min nya bebis!!!!!


Canon Digitalkamera Powershot A590IS

  • Bättre
  • A590 POWER SHOT
  • Artnr 56321

En 8,0-megapixels sensor registrerar dina bilder med tydliga och klara detaljer. Med objektivet med 4x optisk zoom kan du ta bilder på avstånd med perfekt kvalitet. Canons DIGIC III-processor reagerar blixtsnabbt och ger superb bildkvalitet. LCD-skärmen på 2,5 tum är perfekt när flera vill titta samtidigt. Det finns 19 olika fotograferingsmetoder från helt manuell kontroll till enkelt läge, och speciella motivprogram som Solnedgång. Det finns ett komplett sortiment av tillbehör som t.ex. vidvinkel- och telekonverterobjektiv.


 

Prestanda

CCD Effektiva pixlar8,0 megapixel
Bildstorlek max3 264 x 2 448
Objektiv/motsv 35mm5,8 23,2/35 140
Zoom optisk/digital4x/4x
FokussystemAuto/Manuell
Närgräns norm/makro5 cm i makro
LCD-skärm/pixlar2,5/115 000
LagringsmediaMinneskort


Jag längtar! En liten kompakt kamera att ta med sig överallt....kan inte kånka på min systemkamera överallt.

Mötet med fotografen gick över mina förväntningar! Han hade hela ovanvåningen som Fotokontor! Massa gamla kameror! Arkiv, sorterat och organiserat. Han började fota med diabilder. Då kan alal förstå hur länga han har fotat. Tack vare Lena min jobbarkompis kommer vi få en fotograf från fm då vi tar våra porträtt bröllopskort, sen resten av dagen. Jippie!!! Han visade bilder, och vi blev båda imponerade. Säljer bilder till allt möjligt, så kolla i tidningarna vem som har fotat, kan vara Johnny Palmer, vår fotograf! Bestämde att vi ska höras av i Maj, då vi ska ut och reka platserna, där vi ska fota. Samt visa kyrka och festlokal. Visade checklistan och det tyckte han var bra! Han har fotat bröllop förr, men inte digitalt. Fotat digitalt i 3 år. Kommer bli toppen! Han såg ut som en riktig fotograf! Trädgården visade han med, vilka växter! Mycket trevlig och tillmötesgående, förstod min nojja som Patrik bara skrattar åt! Ha ha ha, ska det vara så ska det vara bra! Kommer ha sin bärbara med sig så att vi kan godkänna bilderna på plats. Jag ska knåpa ihop, tills maj månad nästa år. Lite bilder med poser vi vill ha! Det är kul att plocka ihop!

Jag och Ted har varit ute i trädgården nu i eftermiddag, tömt klart poolen och krattat rabatter. Patrik förbereder för grillning!!


Kommentarer
Postat av: Fru A

Tack snälla:)... Ja, ganska perfekt, bröllop och bebis 10 månader efter;)!



Kramis

2008-08-31 @ 17:03:53
URL: http://frufa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0