Början på veckan

Måndag och för många en väldigt jobbig dag. Kommer ihåg när jag gick i grundskolan, då jag våndades söndagkvällen för måndag morgon. Men med tiden så är inte just en måndag så hemsk.

Idag hängde jag tvätt i ottan, sen lämnade jag lilleman på dagis. Gick bra idag, och det känns så skönt. Ted har liiiite svårt för att ta det steget in på dagis bara. Pussen och kramen gick bra idag. Jag körde hem, kändes som en höstmorgon. Satte på kaffe och började med del 2 i Naturkunskapen. Redan läst det mesta och antecknat, gjorde testet. Och ska fortsätta pilla med det nu, kolla igenom svaren och läsa på det som jag förstår lite mindre. Det som inte är helt klart i mitt huvud.

By tha way....för att prata lite om vårt stundande bröllop...Jag har hittat "den" till ett SUPERPRIS! Jag trodde inte mina ögon när jag såg annonsen. Hoppas bara att hon svarar och kan skicka den till mig. Alla fattar nog vad jag pratar om. Förälskade mig först i Sincerity 3282.
 3282...Som jag provat...

Provade den, och den satt som en smäck, ville inte förhasta mig. Kändes som om det ändå var ngt för mycket, och något som fattades. Låter knäppt. Låter som en kärlekshistoria....Men sedan i våras har jag spanat in två andra klänningar, mest den ena. Tycker att dom är alldelles för dyra att köpa i affär. Men idag hittade jag en tjej som ska sälja, använd denna sommaren, och det bästa...? Till ett SUPERPRIS!!! Den är såå underbar!!

Kommentarer
Postat av: emily

ååh, håller tummarna för att du får DIN klänning!!! den är som gjord för dig♥

Hoppas allt är bra. Själv har jag jobbat första dagen idag. Ringde till FK, och precis som med dig så behöver jag inte vänta mig någon inkomst närmsta veckorna. FAAAAN vad jag är less. ses snart!

2008-08-25 @ 17:41:05
URL: http://emilystankar.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Jättevacker klänning !

2008-12-27 @ 10:44:47
URL: http://aikmansgirl.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0